10 thoughts right now

3 thoughts on “10 thoughts right now”

  1. Oh hello Dear Marie! That is quite some news and I who thought that you have become an authentic Lalander! Oh well, I am also glad for your sake. It is refreshing and developing to move forward and to challenge yourself! One thing is for sure, Stéphanie will miss you a lot: your strong presence, and all that I guess you do at Lalande and contribute with.
    I alla fall så önskar jag Dig all lycka i världen. Och om Du har vägarna förbi la Haute Normandie, så är Du så välkommen att hälsa på: Château d’Angerville la Martel!

    Ha det så bra Marie// Philippe

  2. Aaaw! Tusen hjertelig takk Philippe!! ❤️ Ja, livet er nå og ikke siden. Det føles fint å få være litt i Englane fremover. Jeg skal besøke Lalande i November og Desember så jeg forsvinner ikke helt i høst. Jeg skal definitivt huske på å si hei om jeg reiser forbi Normandie. Takk for en kommentar ❤️

  3. Jeg forstår ikke at jeg først ser denne fine kommentaren nå! Beklager så mye Philippe! Må ha vært i tåkeland! Hehe. Takk for mange fine ord. Og ja, om jeg er i nærheten av Normandie så skal jeg så selvfølgelig plinge på. Så spennende!! 🥰

Leave a Reply