Repainting

HEY!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

I´ve just started repainting Des Oiseaux (one of the B&B-bedrooms) and I´m hoping to finish within a few days. I´m only doing the wooden frames and the doors, but it´s much needed. Looking forward to seeing the finished results. There is always something that needs doing around here. So, what else? Well, we still have the previous owners here with all of their guests. They leave tomorrow, and I´m looking forward to moving back to my room again. I don´t really mind being in the attic, but I would love to not have to do an old fashioned wash every day (#luxuryproblems). There is no shower up her you see, only a classic bathtube.

Our handy Australian workawayer is coming on Monday, and it seems like the list of work for him is just getting longer and longer. I´m so thankful for having Grant here for an entire month, I only hope that he can see through the workload and enjoy our Lalande life too.. Haha! Having that said I hope he is good with fixing lawnmowers. The vegetable garden is starting to look like a secret garden from another time, I bet it´s become a snake paradise too..

Have a lovley evening guys!

Marie

 

//

Dagene går litt i ett kjenner jeg, noe som er ganske fint. Jeg maler, bærer kyllinger ut fra huset, planter stauder, lager 3-retters, planlegger blomster til et pinterest-bryllup og leter etter sommerkjoler i kostymeskapet. Jeg skulle ønske jeg tok meg tid til å reise hjem for å hente sommerklærnene mine, de som er godt pakket ned i kjelleren til Mamma. Kanskje August eller September! Får håpe sommeren her varer en stund. Neste uke kommer det et filmcrew hit igjen. Det skal filmes en reveal av et av B&B-soverommene som skal ferdigstilles og de skal også filme et nytt prosjektet i et av lagerrommene. Det skal nemlig totalforandres til et studio. (Som skal godt gjøres. Det finnes alt fra store badeander til tusenvis av murstein i det rommet. Tror det er 2 gamle hestevogner der også. Så ja..) Forhåpentligvis vil vi klare å gjøre om rommet til et studio før Juli. Da skal det nemlig holdes et art reatreat der. Oliver (kunster og venn av Stephanie) skal holde workshopen  og jeg skal stille som modell. Nakenmodell!! Nevnte jeg at de skal filme workshopen? Haha. Jadda. Jeg har faktisk vært akt modell for mange år siden, da jeg bodde og studerte i Oslo i 2010-2011! Jeg husker at det var ganske spennende så vi får håpe det blir det denne gangen også.

Håper dere alle har en fin kveld. Her har det vært 28 varme garder og sol, og varmere blir det i morgen. Mulig jeg blir å svømme i den grumsete vollgraven i morgen.

 

Leave a Reply