Enkelt å spise sunt

Processed with VSCO with f2 preset

Med dårlig nett og en ladekabel som snart tar kvelden så kan det virke som om jeg ikke er ment å nærme meg sosiale medier. Det er rart hvor avhengig man egentlig blir av mobil og pc. På en måte så er det faktisk fint at det ikke finnes internett i alle hjørner av chateauet, man er derfor ikke alltid tilgjengelig. Det er litt fint, jeg har blitt flinkere til å legge igjen mobilen istedet for å alltid ha den med meg. Men, jeg klarte nå uansett å blogge litt i dag også, hehe.

I dag har jeg vært i Chateauroux, det er en middels stor by 1 time unna oss. Jeg har hentet Michael som har kommet for å hjelpe til med filmingen neste uke. Fra mandag venter 3 dager med filming til serien. Da blir det “all hands on deck” og vel så det. Helgen blir også busy men det er bare fint. De gamle eierne av chateauet (Francois og Brigitte) som har vært her i noen dager, reiste i dag. De er så fine og veldig takknemmelige. De har til og med tilbydt meg å komme å besøke dem i huset deres i Brittany. Jeg kommer definetivt til å benytte meg av det tilbudet. Brittany er en kjent og veldig vakker region i nord Frankriket.

Processed with VSCO with f2 preset

Skålen er fra Wedgwood, elsker den lyse blå fargen

Processed with VSCO with f2 preset

lunsj

Min lunsj i dag! Etter at jeg kom hjem fra Chateauroux ble det en digg salat med bakt søtpotet, kokt egg, karamelisert rådkål, valnøtter og ruccola. Super lett å lage. I koppen har jeg te med fersk mynte fra hagen. Namm!

Jeg har enda ikke følt noen trang til å spise kjøtt eller fisk. Det er litt rart, jeg startet med en vegetar diett fordi jeg ville prøve å spise sunnere og for få i meg mer grønnsaker. Det har så langt fungert ganske bra, men jeg forventet ikke å miste lysten på kjøtt og fisk. Det er veldig rart. Hver gang jeg forestiller meg å spise kjøtt så grøsser det i kroppen, sykt rart. Jeg har til og med hatt mareritt om at jeg har spist kjøtt. Haha. Nå må ikke dere tro at jeg disser alle andre som faktisk spiser kjøtt, for det gjør jeg absolutt ikke. Jeg tror fortsatt på at dyr skal kunne spises, men når det er sagt, da på en mer bærebar og etisk måte.

Nå er det faktisk kvelden for min del. Jeg er ikke nødt til å stå tildig opp i morgen så jeg blir å skrive litt i sengen før jeg legger meg. Jeg har for tiden ikke internett på rommet så da slipper jeg alle distraksjoner. Hehe!

God natt fine 🙂

 

Leave a Reply