En del av stedet

Processed with VSCO with f2 preset

Nå var det på tide å skrive litt på norsk kjente jeg. Det er litt godt å få utrykke seg litt på sitt eget morsmål. Noen ganger, når det går for lenge så stokker det seg grundig opp i munn. Det høres ikke pent ut. Uansett, jeg håper dere alle er med godt mot og våren i vente. I dag er det meldt 18 grader og sol så jeg kan ikke klage.. 🙂

Jeg kjenner at etter hele 7 måneder på chateauet så er jeg virkelig blitt en del av stedet, men også bedriften. Vi lever sammen, vi spiser sene middager og drikker vin. Vi ler masse samtidig som vi også jobber lange dager. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg digger hverdagene her. Neste uke kommer det enda et film crew for å spille inn til nye episoder av serien “Escape to the Chateau DIY”.  Jeg lærer så mye og tiden her er ikke annet enn en god investering. Kunnskapen strømmer på, samtidig som netteverket vokser. Jeg har ikke lagt noen planer om å dra herfra enda, men jeg blir nok å ta noen svippturer til England og Norge i løpet av sommeren og høsten.

Jeg elsker virkelig den tiden jeg har her, det å få ta ting med ro. Til å finne selvinnsikt og lære mer om livet. Jeg jobber for tiden med å bygge opp gode rutiner i hverdagen. Jeg har bestemt meg for å prøve å gå til sengs litt tidligere, helst rundt 22-23. Klarer jeg å stå opp tidligere så får jeg også mer ut av dagen. Det er så viktig å være utladet med nok timer med søvn, i hvertfall for meg.

Dagen har allerede vart lenge, vi hadde frokost tidlig. Jeg har styret rundt i huset frem til nå. Gjort klart rom mens jeg har hørt på podcasts. Senere skal jeg skal endelig få tid til å være ute i hagen igjen. Plenen må klippes og drivhuset må pintrest-styles før filmingen på mandag. I morgen har jeg fri så jeg håper at jeg skal få lure meg litt vekk, jeg har lyst til å fortsette å skrive. Fredagen blir mer busy. B&B gjester og ny workawayer annkommer. Jeg skal lage middag til 11-12 stykker. Det blir veldig stas! Da blir det en 3 retters (hvertfall for B&B gjestene), til forrett skal jeg lage en bete hummus med salat fra hagen. Til hovedrett blir det vegetariske grillspyd, couscous og vegan youghurt. Til dessert blir det glutenfri vegan terte med karamelisert epler. Jeg er faktisk veldig spent på middagen jeg skal lage, får håpe det smaker.

Resten av helgen byr på fullt kjør med gjester og forberedelser til filmingen på mandag. Spennende helg i vente.

Marie

Processed with VSCO with f2 preset

 

Leave a Reply