Last nights dinner party

4 thoughts on “Last nights dinner party”

  1. Heisann Marie – etter å ha binget Chateau DIY ble jo både The Chateau Diaries og bloggen din et must å følge med på. Og det jeg lurer veldig på – hvilket sannsynligvis Stephanie er den nærmeste til å svare på – er hvor de to kjøkkenstolene med buet rygg, utskjæringer og spiler kommer fra.
    Jeg har nemlig én slik stol; jeg aner ikke hvor den kommer fra men jeg vet at den er fryktelig gammel. Jeg har ikke sett noen slike stoler noe som helst andre steder i Norge, jeg så Drew Pritchard på Salvage Hunters (Channel 4) vifte med noe lignende mens han snakket om the Arts & Crafts movement – og her ser jeg plutselig to! Ja jeg har litt dilla på antikviteter og vintage og får masse masse god inspirasjon av dere, tusen tusen takk! Men jeg må innrømme at jeg er mørkegrønn av misunnelse over bruktbutikkene…..

  2. Hei Elisabeth! Beklager litt sent svar, det har vært mye å gjøre om dagen 🙂 Så artig at du har fått dilla på the chateau diaries!! Jeg snakket med Stephanie i går om de stolene og hun vet faktisk ikke hvor de er fra! Må bare beklage altså, de er jo veldig fine! Jeg har selv prøvd meg rundt på google men jeg har ikke funnet noe, dessverre. Må bare beklage! Stephanie mente at de stolene var godt utbredt og at det kanskje ikke skulle være så altfor vanskelig å finne dem.

    Antikviteter og second hands er helt AMAZING her i Frankriket. Alt er så innmari billig og det er lykkefølelse hver gang man går inn i en bruktbutikk her. Vi var faktisk på en stortur i går og fant masse fint. Det kommer et blogginnlegg om innkjøpene senere 🙂 Jeg synes du burde ta deg en biltur over til Frankriket, spesielt i de litt landlige områdene men også til middels store byer. Da kan man finne mange skatter! 🙂

  3. Takktakk, det bare bekrefter min mistanke om at den stolen antakelig kom til Norge med en seilskutekaptein en gang på begynnelsen av 1900-tallet. Jeg skal passe godt på den 🙂 Gleder meg til innlegget om shoppingen din!

Leave a Reply