Last nights dinner party

HAPPY FRIDAY FROM LALANDE

Processed with VSCO with f2 preset

Hey guys!

I thought I would update you all on the Lalande front. Yesterday, we had a lovely dinner party together with our 2 B&B guests, Sarah and Steve. The couple was on holiday in France, coming from the UK. It was Sarah´s 50s birthday-week, so we had 2 bottles of Champagne, olives and cheese and of course a delicious main course. I made a turkish aubergine and chicken stew for them. I also made a smoked sweet potato dip and Hummus. Yummy! Stephanie came back from London just in time for dinner. We were a fun mix around the table, also accompanied by Heather and Osman. We had lots of laughs and talked about anything from DIY projects to tantra courses. You know, there is no filter when there is Champagne involved.

Processed with VSCO with f2 preset

The birthday girl, Sarah, bought me this beautiful robe yesterday! I was so surprised by the gift but it made me incredibly happy. The best gifts are the ones you don´t expect, and for me who loves robes more than anything, it was the highlight of the day. Thank you so much, Sarah, you are an utter sweetheart.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

I love that Stephanie is back in the house. We have lots to do, especially with the Easter party coming up but also because filming days are approaching. Tomorrow, Stephanie and I are going to do some scavage hunting in Bourges. We need to get some furniture for one of the bedrooms we are redecorating.
I’m really looking forward to the trip, it´s always a delight to spend time with Stephanie.

Today I´ve done breakfast for the guests while also doing some final laundry before all our friends are coming. Getting all 19 bedrooms ready is not done in a few hours, I’ll tell you that.. Right, I have to get ready for dinner. Stephanie and I are visiting Dana and Arno tonight, they have invited us for a small dinner party.

Marie

 

//

 

Det har ikke vært mange hele norske innlegg her for tiden, beklager det altså! Jeg har litt mye å gjøre om dagen, det går i ett fra morgen til kveld. Jeg digger det, men jeg håper at jeg snart får tid til å skrive litt flere innlegg på bloggen. Det er noen innlegg jeg er litt sene med men det får nå bare være. Jeg skal ha en sikkelig “day-off” på søndag så da tenker jeg at jeg kanskje slår til med noe. Er det noe du ønsker at jeg skal skrive om så send meg gjerne en DM på Instagram. Jeg er alltid åpen for forslag.

Det er egentlig ikke så mye mer å meddele. Jeg spiser havregrøt hver dag til frokost og det har nå blitt en innmari koselig greie. Jeg ser faktisk frem til det, pluss min daglige kopp med varmt vann, sitron, eddik,  honning og cayenne pepper. Jeg har vært sikkelig dårlig på treningsfronten denne uka her, jeg har skippet 2 treninger, men jeg håper å få tatt de igjen i morgen og på søndag. Jeg har bare ikke hatt tid (bare sunnskyldninger, haha), men jeg ser faktisk veldig frem til intervalltreningene. Av en eller annen grunn så kommer jeg inn i et veldig positiv og inspirerende tankemønster mens jeg trener. Jeg visualiserer mine mål og ser for meg hva jeg må gjøre for å nå dem. Det hjelper meg med å holde fokuset oppe og det er så deilig.

Hva ellers? Jeg har hørt mye på podcasts om dagen, alltid mens jeg gjør noe. Det kan være mens jeg rydder på kjøkkenet eller er i “laundry-rommet” (Må bare beklage Engelsk-Norsken).. Jeg har begynt å høre på Lewis Howes igjen, han er en sosial entreprenør som står bak “School of Greatness”. Elsker å høre på de episodene, alt er så innmari inspirerende.

Sånn, nå ble det nok skravling. Nå må jeg dra!

Ha en fin helg allesammen 🙂

4 thoughts on “Last nights dinner party

  1. Heisann Marie – etter å ha binget Chateau DIY ble jo både The Chateau Diaries og bloggen din et must å følge med på. Og det jeg lurer veldig på – hvilket sannsynligvis Stephanie er den nærmeste til å svare på – er hvor de to kjøkkenstolene med buet rygg, utskjæringer og spiler kommer fra.
    Jeg har nemlig én slik stol; jeg aner ikke hvor den kommer fra men jeg vet at den er fryktelig gammel. Jeg har ikke sett noen slike stoler noe som helst andre steder i Norge, jeg så Drew Pritchard på Salvage Hunters (Channel 4) vifte med noe lignende mens han snakket om the Arts & Crafts movement – og her ser jeg plutselig to! Ja jeg har litt dilla på antikviteter og vintage og får masse masse god inspirasjon av dere, tusen tusen takk! Men jeg må innrømme at jeg er mørkegrønn av misunnelse over bruktbutikkene…..

  2. Hei Elisabeth! Beklager litt sent svar, det har vært mye å gjøre om dagen 🙂 Så artig at du har fått dilla på the chateau diaries!! Jeg snakket med Stephanie i går om de stolene og hun vet faktisk ikke hvor de er fra! Må bare beklage altså, de er jo veldig fine! Jeg har selv prøvd meg rundt på google men jeg har ikke funnet noe, dessverre. Må bare beklage! Stephanie mente at de stolene var godt utbredt og at det kanskje ikke skulle være så altfor vanskelig å finne dem.

    Antikviteter og second hands er helt AMAZING her i Frankriket. Alt er så innmari billig og det er lykkefølelse hver gang man går inn i en bruktbutikk her. Vi var faktisk på en stortur i går og fant masse fint. Det kommer et blogginnlegg om innkjøpene senere 🙂 Jeg synes du burde ta deg en biltur over til Frankriket, spesielt i de litt landlige områdene men også til middels store byer. Da kan man finne mange skatter! 🙂

  3. Takktakk, det bare bekrefter min mistanke om at den stolen antakelig kom til Norge med en seilskutekaptein en gang på begynnelsen av 1900-tallet. Jeg skal passe godt på den 🙂 Gleder meg til innlegget om shoppingen din!

Leave a Reply