This week´s questions

O&A

Processed with VSCO with s3 preset

Hvordan er livet på Chateauet om dagen? – Ganske fint, våren er her! Dere aner ikke hvor takknemmelig jeg er for å kunne gå med bare føtter og kjole om dagen. Det å være her i Frankriket med tidlig vår gjør litt opp for den kalde Lofotsommeren jeg hadde i fjor.

// How’s Chateau life? – Chateau life is pretty good, especially since spring is here! I´m beyond grateful to be able to walk around with bare feets and summer dresses. The early spring in France really makes up for the cold Lofoten summer I had last year.

Hvordan går treningsprogrammet? – Haha! Jeg har bare fullført 1 uke, men det går strålende. Jeg skal ikke skryte på meg toppidrettskondis enda, men jeg merker at jeg brukte å løpe i fjor. Jeg digget dagens treningsøkt, jeg hadde flere intervall runder. Godt å få svette litt!

// How’s your workout program going? – Haha. I´ve just finished 1 week, but it´s going rather well. I´m not a top athlete (yet), but I have noticed that my body is enjoying the exercises. I loved today’s workout, I had more intervals and it was pretty though, but also rewarding. It feels good to be back at it.

Spiser du sunt hele tiden? – Vel, jeg spiser ganske sunne måltider i hvertfall. Det er som regel 2-3 måltider om dagen. Av og til har jeg en sjokoladebit til dagens kaffe. Jeg har gått ned på kaffen, det er helt drøyt. Nå er det som regel bare 1 kopp om dagen, i fjor sommer kunne jeg kanskje drikke så mye som 6-7 kopper hver dag. Men ja, jeg spiser veldig sunne måltider om dagen og det er skikkelig digg.

// Do you eat healthy all the time? – Well, I do eat a lot of healthy meals. It´s usually about 2-3 meals a day. Sometimes I have a piece of chocolate with my coffee. I´ve also gone down on my coffee drinking, it´s actually a bit insane. I usually just have 1 cup a day, last summer I could drink as much as 6-7 cups a day. Anyhow, yes, I do eat a lot of healthy meals and that feels pretty good.

Processed with VSCO with s3 preset

Har du tenkt til å studere igjen? – Ja! Det har jeg veldig lyst til men samtidig så har jeg ikke lyst til å være den evige drop-out studenten. Jeg har jo ikke akkurat lykkes så bra frem til nå, eller bortsett fra blomsterfaget da. Eller, jeg har jo ikke fagbrev enda, haha! Vel, uansett. Jeg har hatt lyst til å studere pedagogikk, men det får blir en dag jeg har mer kapasitet og penger. Det er vanskelig å studere når Lånekassen ikke er så samarbeidsvillig lengre..

// Have you thought about studying again? – Yes! I really want to study one more time, but I also don´t want to be the eternal drop-out student. I haven´t succseeded so far with higer education, but I would love to study pedagody one day.

Hva er det beste med å bo på “Lalande”? – Nærheten til naturen, dyrene, det mer varme klimaet og de fantastiske menneskene som bor her. Alle kostymefestene!

// What is the best about living at “Lalande? – The closness to nature, the animals, the more warm climate. All the fantastic people who live and visit Lalande. The costume parties.

Stresser du om dagen? – Stresser? Haah. Jeg synes det er litt stress med den romfordelingen jeg må organisere til påskefesten. Jeg har fått jobben med å fordele alle inn i rom, men det er ikke så lett. Noen er veldig fleksible på hvor de skal sove, mens andre er mer vriene. Vi har B&B bookinger rett etter påskehelgen så det er ikke bare bare å få det til å gå opp. Jeg håper jeg klarer å finne en løsning som gjør alle fornøyde.

// Anything troubling your mind? – Not much, but I do stress a little bit about the room arrangments for the Easter party. It´s my job to make sure everyone has a room to sleep in, but it´s not that easy.  Some people are very flexible while others are not. I do hope I find a solution that makes everyone happy.

Hva ser du frem til? – Joanna! Hun kommer neste uke og jeg gleder meg som et barn til å se henne igjen. Jeg har ikke sett henne siden September i fjor. Det er altfor lenge. Jeg lengter også etter varme sommer netter og litt glød på kroppen. Jeg lengter også etter litt faste rammer og en jobb (blir etter sommeren).

// What are you looking forward to? – Joanna! She is coming to the chateau next week and I´m so excited to see her again. I haven´t seen her since September last year. Thats too long. I´m also longing for warm summer nights and a nice tan. I´m also looking forward to having a more normal lifestyle and a proper job (after summer).

 

Leave a Reply