Back on track

Processed with VSCO with t1 preset

Happy

Gaad, for en helg dere. Den har vært så busy men også veldig spennende! Vi har som dere kanskje har fått med dere, hatt et 70-årslag her i helgen. Alle soverom har vært okkupert av gjester og vi har laget middag til over 40 mennesker! Det har vært så fint å få se nye fjes her, spesielt etter noen stille måneder. Nå har alle gjestene dratt og jeg har brukt søndag og mandag på å komme meg til hektene. Jeg har vært så sliten. Det er lenge siden jeg har jobbet i et høyt tempo med lange dager. Nå føler jeg meg endelig litt hel igjen og det er godt. Jeg har brukt mandagen på å slappe helt av. Jeg har også fått kommet meg ordentlig på plass i mitt gamle rom igjen. Jeg har jo bodd i the guardians house med Mikkel og Gillian siden tirsdag forrige uke. Nå er Mikkel dratt hjem til København og ting er tilbake til normalen. Det har vært så fint å få kunne snakke norsk de siste dagene. Følte nesten at jeg var litt ute av trening. Hehe.

Jeg skal snart ut å trene med Gillian. Jeg har bestemt meg for å komme i ordentlig løpeform. Jeg savner å kunne løpe opp trapper uten å hive meg etter pusten. Jeg har derfor googlet meg fram til Ntnu´s “Toppform på 4 uker” og skal starte på programmet i dag. Ønsk meg lykke til! Haha. Treningsformen er ment for å gi deg en bedre toppturform og det er jo aldri feil (nå må jeg vel få bli valgt ut til å bli med på 71 grader nord!!).

//

What a weekend guys. It´s been so busy but also very exciting! As you might know, we had a 70th birthday party here this weekend. All the bedrooms have been occupied by guests and we have been cooking dinner for over 40 people! It´s been so nice to see new faces here, especially after a few quiet months. All the guests have now left and I´ve used Sunday and Monday to recover. I´ve been so tired. It´s been so long since I´ve worked in a high tempo like this, the days have been long. I finally feel whole again and that’s nice. I´ve spent Monday on just relaxing. I´ve also managed to get back in my old room properly. I´ve been living in the guardian house with Mikkel and Gillian since last Tuesday. Mikkel has now left the chateau and gone home to Copenhagen, things are slightly coming back to normal. It’s been so nice to be able to speak Norwegian again, I even felt out of practice.

Processed with VSCO with t1 preset

Jeg har forresten helt dilla på havregrøt med klementiner. Jeg lager meg nye fargerike posjoner nesten hver dag og en favoritt nå er desidert: klementin, kokos, mandler, chia frø, solsikke frø, tranebær og granateple. Vi har hatt så mye mat i huset de siste dagene, det har vært ren luksus for havregrøt-frokosten.

//

I´m so hooked on porridge with clementines these days. I make new and colourful portions almost every day. My favourite is with clementines, coconut, almonds, chia seeds, sunflower seeds, cranberries and pomegranate.

Processed with VSCO with t1 preset

fresh mint tea

Vi har også hatt fersk mynte i hus, jeg har så dilla på fersk mynte te. Det er det beste jeg kan drikke om dagen. Jeg gleder meg til mynten i drivhuset begynner å vokse frem.

I dag er det Chateau de la lande som får æren av å vises på tv! Serien “Escape to the Chateau DIY” vises i disse dager på channel 4,  fra man-fre kl. 18.00 UK time. Det blir så spennende å se disse episodene, vi har jo egentlig ikke anelse om hva de faktisk viser. Det klippes jo alltid mye i reality serier. Denne uka´s episoder viser filmingen som foregikk forrige summer og frem til den tiden jeg annkom Chateauet. Jeg gleder meg mye til å se Chateauet vårt på tv. Det blir veldig stas!

Aright, nå er det straks trening med Gillian. Håper alle har hatt en fin start på uken. Jeg tror jeg skylder dere noen spørsmål fra forrige uke, haha. Får heller lage en lengre post med spørsmål denne uken!

Klem Marie

 

//

We have been having fresh mint in this house lately, I love fresh mint tea. I think it´s the best warm drink I can drink these days. I´m really looking forward to having fully grown mint in the greenhouse.

Today is the day that Chateau de la lande is on tv! Yay! The series “Escape to the Chateau DIY” is sending these days on Channel 4, from Mon-Fri from 6pm, Uk time. It´s going to be so excited to see the episodes featuring our chateau.

 

Leave a Reply