Enda en ny morgenkåpe

GOD KVELD

P3190113.jpg

Jeg har drukket litt vin og kvelden føles veldig fin (hehe). Nesten litt sommerlig! Jeg har flyttet over til the “Guardians house” som vi låner mens hele chateauet er leid ut. Det er faktisk litt fint å få være litt “avskåret” fra selve chateauet. Her får man puste litt og være litt alene. Det er absolutt ikke vanskelig å finne hjørner man kan være alene på her, men akkurat nå så er det faktisk en god gjeng her. Det føles veldig fint. Vi skal snart ha en felles middag, Michael har laget en slags gryte, og en vegetarisk til meg! Det blir innmari digg med mat nå. Jeg har jobbet hurtig hele dagen, eller,  hvertfall fra ettermiddagen. Haha! Jeg startet dagen med et etterlengtet “morgenmøte” i sengen til Stephanie. På agendaen var helgens selskap og hovedsakelig måltidene vi planlegger å servere. Jeg tror vi pratet 15% om måltidene og resterende var bare en god catch-up. Så sykt koselig. Jeg har savnet Stephanie veldig, spesielt stunden vi har tidlig på morgene eller sent på kvelden, begge i hver vår side av Stephanies enorme seng. Det minner meg om den fine tiden jeg hadde i Bergen, meg og søte Elise gjorde akkurat det samme. Som jeg har savnet “vennine-tid” i sengen. Nå kan kanskje dette tas litt feil, men det er bare snakk om en god film, godteri og te! Hehe.

P3190110.jpg

P3190155.jpg

Det er kanskje litt rart å si, men denne pedikyren har jeg hatt siden September i fjor. Det meste er borte, men fortsatt

P3190183.jpg

Liker det nye midlertidige rommet

P3190170.jpg

Min nye morgenkåpe

I morgen kommer selve “bursdagsmannen” og hans kone. De kommer en dag før alle de andre gjestene. De skal spise middag med oss og få gjøre seg litt komfertable i chateauet. Det gjenstår litt flere ting på to-do listen, men jeg tror det er overkommelig.

Nå må jeg komme meg tilbake til de andre. Må jo passe på at noen har dekket på middagsbordet! Ha en fin kveld dere.

Marie

 

 

Leave a Reply