Jeg svarer på alt

94A520CF-D1F6-45E6-A81A-4E14686BD433

New week, new flowers

Det var riktig av meg å begynne å skrive på norsk igjen, det merka jeg med en gang! Det var også fint å få kommentarer på både innlegget og rompa. Tusen takk for det!

I dag har vært en veldig fin søndag. Jeg har riktig nok jobbet rundt i huset, vi får jo rundt 30-40 mennesker på besøk til helga. Mikkel, en ny og kjekk workawayer fra Danmark har også annkommet! Det var morsomt å få et nytt fjes her, dessverre så blir han bare en liten uke. Men men,  gøy er det uansett. Litt ekstra hender er aldri feil når det kommer til forberdelser til fest.

Jeg har akkurat runda 3 episoder av 71 grader nord, jeg klarer ikke å stoppe når jeg vet at jeg har mange episoder å se. Jeg har jo ikke sett forrige sesong. Litt skandale. Hehe! I morgen kommer Stephanie hjem og jeg gleder meg innmari til å se fjeset hennes igjen. Hun har en helt egen tilstedeværelse som lyser opp de mørkeste rom. Ikke at det er mørkt her, men dere skjønner tegninga.

Det blir et nytt innlegg med spørsmål på tirsdag så send meg en melding om du lurer på noe! Jeg svarer på alt.

Håper alle er klare for mandag.

Marie

//

It was the right decision to start writing in Norwegian again, I could feel it straight away. Also, very good to get comments on my last post and my ass too. Thank you very much! Haha.

Today has been such a lovely Sunday. I´ve been working around the house, there are 30-40 people coming next weekend! Mikkel, a new handsome workawayer from Denmark has arrived today. So fun to see a new face around here, unfortunately, he is just here for a short week. Though a few extra hands are always handy when doing party preparations!

I just watched 3 episodes of “71 grader Nord”, I can’t stop when I know I have many episodes to watch. I haven´t seen the last season. Hehe! Tomorrow, Stephanie is coming home and I´m really looking forward to seeing her face again. Her presence lights up the darkest rooms, not that it´s so dark here though.

Not much more to say today. I hope you all are ready for Monday!

Marie

2 thoughts on “Jeg svarer på alt

  1. Hej Marie, tak for dine indlæg, altid spændende læsning!
    Jeg har prøvet at finde La lande på workaway men kan ikke finde det, hvor skal jeg søge under?
    (Jeg er workawayer)

    Bh
    Saryn

Leave a Reply