Den gylne middelvei

GOD KVELD

P3160052_Fotor.jpg

ROMPE

Dæven, det er vanskelig å prate om dagen. Jeg stokker om ord og setningene detter usexy ut av munnen min. Satser på at det går litt mer på rullebånd i morgen. Bare det å snakke norsk er en utfordring, kanskje på tide å komme seg hjem en tur? Mulig det bare har noe med de stive puppene jeg har om dagen.

Jeg føler at jeg ikke har vært i kontakt med bloggen (og dere) i det siste og det har jeg tenkt å gjøre noe med. Jeg har jo et mål om å kunne gi 100% av meg selv på en ekte og genuin måte her. Jeg tror kanskje det å skrive på engelsk setter en demper på det noen ganger. Samtidig så er jeg norsk, men en norsk oppdragelse og en norsk kultur i ryggen. Det er på ingen måte noe jeg ønsker å undertrykke, det er jo nettopp det som har formet meg til den jeg er i dag. Jeg vet ikke om noe av dette i det hele tatt gir mening (haha), men jeg har i hvertfall bestemt meg for å skrive flere innlegg på norsk. Noen innlegg blir på engelsk, da de som omhandler chateauet er mye lest av engelske følgere av tv-serien som chateau er en del av. Jeg jobber med å få oversatt bloggen automatisk via Google, men det tar litt tid. Det er mye innvikla informasjon som hodet mitt bruker tid på å fordøye. Hehe.

Det er ikke bare språket jeg jobber med, men også stil og utrykk. For dere som trives med å følge bloggen så vit at jeg setter innmari stor pris på det. Jeg håper at du som leser også tåler at jeg er i en eksperimenteringsfase. Jeg må rett og slett prøve og feile. Det å finne ut av hva som fungerer, eller ikke fungerer er en viktig del av min prosess.

Vel, uansett da. Det blir flere norske innlegg på bloggen! Hipp Hipp hurra. Oj, det minnet meg på at det snart er 17-Mai. Herregud så fort det går.

Ja, da vet dere det.

Marie

Leave a Reply