Sunday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

rainy sunday

Love this raincoat from Lindex. I bought this jacket in Lofoten last year, somehow that makes It feel a bit more special. I love Lofoten so much. I would love to go back sometime this year. Maybe.

Savner dere alle.

P1200073.jpg

Chateau de la lande

P1200054.jpg

P1200062.jpg

P1200001.jpg

Last night´s dinner party was so fun and heartwarming, there is such a great bunch of people here. Mary and Zeta made a 3-course meal of Hong Kong dishes. So delicious. We also had my bread pudding along with drinks and lots of laughter. We all ended up sitting next to the fireplace until 01am. Thinking of the evening we had makes me smile. Just love being present in the moment with these people.

P1200009.jpg

I´m not writing a long blog post tonight, just wanted to say hello to you all. I´m having Monday and Tuesday off next week. I´m planning on reading a book, going for walks and doing some work. Greenhouse update is also coming up. Tonight, I´m watching a movie and eating leftovers from today´s roast dinner. Good Sunday.

Hope you all had a fun weekend.

// Digger denne regnjakken fra Lindex, den kjøpte jeg i Lofoten. Den føles litt spesiell siden jeg kjøpte den der. Som jeg savner Lofoten.

Vi hadde en helt utrolig fin kveld i går. Mary og Zeta disket opp med en 3-retters Hong Kong meny. Det er så fint å være her med disse menneskene. Vi lo, drakk vin og satt foran peisen til langt ut på natt. Elsker å bare være tilstedet i øyeblikket med disse menneskene.

Det ble et kort blogg innlegg i dag. Jeg skal ha mandag og tirsdag fri neste uke og det blir veldig digg. Jeg skal gå turer, lese bok og jobbe med bloggen. Jeg skal også oppdatere dere om greenhouse prosjektet snart. I kveld skal jeg spise rester fra søndags-middagen vi hadde tidligere i dag. Det blir også en film. Fin søndagskveld.

 

 

 

Leave a Reply