What my blog is about

PC310192.JPG

Jeg har lurt innmari mye på dette en stund, noe som har gitt meg litt skrivesperre. Herrefred, hva er greia mi? Hvorfor skal dere trøkke dere inn her? Det har jeg lurt på.

Vel, jeg har tenkt litt og tenkt litt til. Jeg har tenkt at jeg MÅ HA EN NISJE. Jeg MÅ ha det den nisjen som alle snakker om at man må ha. Men jeg har tenkt meg grønn og jeg kommer rett og slett ikke på denne ekstra spesielle nisjen alle snakker om. Derfor har jeg kommet til en konklusjon.

Jeg skal bare være meg jeg. Sånn. ferdig.

 

Jeg vil at denne bloggen skal være en dagbok, og det kommer den til å være fremover. Aller helst skal jeg bare skrive om det jeg har lyst til å skrive om, hehe. For min del så liker jeg å ytre tanker og meninger. Følelser, gode og vonde. Jeg vil at dere som leser skal få kjenne på at jeg er en ekte person. En dere kan relatere dere til. En som bare prøver å leve livet på best mulig måte. Forhåpentligvis kan jeg få inspirere dere også.

I been thinking a lot about what this blog is about and I finally realized what. I been thinking that I should find my niche, my special unique thing that my blog will be about, but I´m not going to.

 

PC250090.JPG
not the best picture but

This will be a blog about me, a dairy, something I always loved doing anyway. I love writing about thoughs, experiences and feelings. It gives me something and I belive I´t might give you something too. I want you guys to relate to me. I want you to see me, the real me. There is so much on social media these days that reflects a perfect surface in people lives. I´m not against It but I think people should balance more what they share. Some of the good, some of the bad. Right?

This blog will be about my life, thoughts, daily life, opinions and experiences. Sometimes I work with flowers, sometimes I cook. Sometimes I drink wine and enjoy moments. Sometimes I travel.

 

 

 

 

Leave a Reply