Nå føler jeg meg bra

 

PC210042.jpg

godt i hjertet

Nå føler jeg meg bra, det er så deilig. Det er ikke det at jeg har følt meg veldig ræva i det siste, men jeg hatt litt å tenke på. Rundt i januar i år så bestemte jeg meg for å ringe Pappa. Vi har ikke hatt kontakt på mange år og jeg bestemt meg for at det vil jeg endre på. Det har vært innmari tøft å prøve å manne seg opp til en telefonsamtale, hvert forsøk har bare endt i gråt.

Her om dagen gjorde jeg det, jeg ringte Pappa. Nesten 1 år etter at jeg bestemte meg for det. Det var faktisk ikke så skummelt som jeg så for meg at det skulle bli. Vi pratet lenge, men vi kjente også på stillheten etter flere tøffe ord. Vi gråt begge to, lenge. Det var trist men også godt. Jeg fikk alt ut og nå føler jeg meg bra. Ting vil aldri bli perfekt men kanskje etter hver så blir det bra nok. Julen ble plutselig enda mer finere i år.PC210028.jpg

sår hals

Varmt vann med sitron og honning, jeg håper den såre halsen er borte over helgen. Skal passe på å pakke meg godt inn med skjerf i dag.

I dag skal jeg kjøre workawayerne fra Colombia til Chateauroux, etter det skal jeg handle masse snittblomster og gjøre andre hemmelige ærender. En spennende dag. Denne helgen blir hektisk ass. Jeg har fortsatt en god del julebinderi igjen. Det skal høstes og legges masse vintergrønt i bordekorasjonene. Jeg gleder meg! På søndag håper jeg alt ferdigstilles. Hehe. Pust.

PC210065.jpg

litt snufsete men glad

Jeg får komme meg opp av sengen. Håper alle får en fin helg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply