Mye å gjøre

PC130060.jpg

Å gud, det er faktisk jul snart. Det føles som om det er evigheter siden jeg har blogget, og det er kanskje det også. Ops!

Jeg har vært veldig busy, tankefull (som vanlig) og pittelitt trøtt. Det er mye som skjer på Chateauet og nå er det bare noen få dager til hele Chateauet skal fylles opp med venner og familie. Det blir så kos. Frem til det så har jeg hendene fulle med julebinderiet. Det er mange stuer å pynte opp og jeg har enda ikke fått laget ferdig alle gelenderne. Heldigvis har vi litt flere hender til alt annet som må gjøres rundt på Chateauet. Vi har besøk av 3 workawayer´s fra Colombia. Arbeidsoppgavene har blitt jevnt fordelt og alle jobber med sine ting for å få alt klart til jul. Det leveres post hit flere ganger om dagen, noe som er litt artig. Det virker som om alle bestiller julegavene sine på nett, og det er kanskje ikke så rart med tanke på beliggenheten.

I helgen får vi årets siste B&B gjester på besøk. De andre gjestene annkommer også. På søndag kommer tv-crewet for å starte innspillingen til neste års julesending. De skal filme for det meste Stephanie og diverse juleforberdelser. Jeg skal stå for bordekorasjonene og flere arrangement rundt om i huset. Blir hektisk men spennende. På mandag skal jeg hente familiemedlemmer OG Jamie!. Som jeg gleder meg til det. Julestrømpa er fylt og sengetøy vasket. Må bare få tak i Jamies julegave. Hjelp! Heldigvis er alle julekort og secret santa gaver sendt og klargjort. Nå gjenstår det bare det siste julebinderiet, peppekakebaking og stryking av julekjolen(e). Det blir mange Christmas parties i år, dere kan derfor tro at jeg ble super happy over å finne H&M i Chateauroux i går. Det er ikke lett å handle klær i de nærmeste byene, så H&M føltes nesten litt eksotisk. Rart med det.

PC130057.jpg

PC130002.jpg

Nå må jeg ut til juleverkested igjen. Jeg ville bare inn for å varme meg og for å oppdatere dere! Håper dere alle har en fin førjulstid. Lover å oppdatere fra festlighetene.

Klem.

 

 

Leave a Reply