Juleproduksjon

Hey.

These days ey. Her går det unna med julebinderiet. Jeg har laget en stor krans til porten og to 3-meter lange gelendere. Jeg har 2-3 gelendere til før 10 kranser skal produseres. Jeg håper på å bli ferdig i løpet av tirsdag eller onsdag. Etter det skal tiden frem til jul brukes til å bake pepperkaker og alt som hører til. Huset må gjøres klar for alle gjestene som skal bo her. Hutte mæ tu, det er bra mye å gjøre før jul. Hehe

PC120166.jpg

PC120152.jpg

PC120153.jpg

Chateau De La Land

Det er litt skammelig godt å få produsere alt selv, egentlig. Det er mye jobb men jeg har helt frie tøyler. Jeg lager ingenting på bestilling i år og jeg føler meg litt bortskjemt. Alt som blir henget opp er sånn jeg liker det. Rent, enkelt og naturpreget. Det er en julegave bare det.

Jeg har akkurat kommet hjem fra Aigurande. Jeg tok Jaguaren og satte i gang med mange ærender. Handling, julegaveshopping (vi har secret santa på Chateauet i år), julekort måtte postes og kenwood maskinen måtte på reperasjon. På vei hjem stoppet jeg innom en antikkvitets butikk. Alltid like spennende. Jeg fant noen fine ting som skal bli en del av noen julegaver.

PC120201.jpg

alltid noe å pirke på

Nå skal jeg ut i christmas workshopen min. Et nytt gelender skal lages. I kveld skal vi ha et lite dinnerparty. Jeg har kjøpt whisky og puff pastry. Kan bli spennende.

Håper du har en fin torsdag!

 

 

Leave a Reply