Litt for fort fram

PC070100.jpg
Mattia i regnjakken min

Dere, jeg har begynt å like mynte te og mørk sjokolade. Etter å ha googlet “smakssans” har jeg fått rede på at det er normalt å få endret smaksløkene med tiden. Det er så rart, jeg har aldri vært keen på urte teer og sjokolade som smaker sunt. Det er litt fint hvordan ting kan endre seg, det får meg til å føle meg pitte litt mer voksen.

PC070103.jpg

hvit jul

PC070126.jpg

det tvinnes og legges i spenn

 

De siste dagene har vært både og, hehe. Jeg har blitt kjent med Mattia som er en italiensk uber kjekkas som kom på besøk i helgen. Han ble invitert på date av Michael som er en annen venn oss her på Chateauet. Fint med litt love action rundt middagsbordet.

Utenom love action så har Mattia hjulpet meg med å lage den store dørkransen til porten. Kransen er massiv og laget av greiner. Jeg fant et store slynger med eføy greiner som jeg brukte som et underlag. Etter det tvinnet vi greiner inn i kransen. Til slutt satte vi i grønt og litt pynt. En fin og enkel teknikk å bruke.

PC070131.jpg

sakalinbeinved, gran, tuja

Jeg engster meg litt om dagen, men bare som jeg vanligvis pleier. Det ekke noe døds alvorlig. Hva er vel et liv uten bekrymringer og stress? Jeg vet ikke jeg. Denne avstands-datinga er ikke lett, men den gir meg mye tid til å reflektere over det som skjer. Jeg har nemlig funnet ut at jeg går for fort frem. Jepp. Jeg sa først til meg selv at jeg i utgangspunktet ikke var interessert i noe, men nå tar jeg meg selv i å være for langt fremme i denne dating-prosessen, hjelp. Jeg tror flere kan kjenne seg litt igjen. Jeg er så desperat etter å bli bekreftet og valgt. Det er en ærlig sak, jeg vil jo bare bli elsket. Det å være en spesiell person for noen er bare så magisk. Jeg savner det, og det er jo ikke sånn at jeg bare har vært singel noen måneder. Vi snakke 3-4 år. Hehe.

Nei, jeg må lære meg å slappe av litt ass. Det er en tid for alt. Er det meningen så skjer det vel kanskje.

PC070168.jpg

PC070150.jpg

snart jul da

Ja nok om det, jeg har tatt en chillpill. Slapp av. Jeg har jekka meg et par hakk. Jeg er ikke en overivrig tekster og jeg stalker ikke på facebook. Det at jeg måtte sende mobilen min til Norge for reperasjon i går tar jeg som et lite tegn. Hehe. Stakkars Jamie, han vet ikke hva slags sprø kvinnfolk han skal tilbringe julen med. Satser på at han blir glad for julegaven han skal få.

Nei, nå skal jeg komme meg ut til workshopen min. Gelendere skal lages og gran skal høstes.

Fin tirsdag.

PC070184.jpg

 

 

 

Leave a Reply