“How to”

 

index
Bilde: Jamie

Ny header? Kanskje senere. Jamie tok noen fine bilder av meg da jeg var i London. Han synes det er veldig spennende med fotografi, noe som passer meg bra. Det er så fint å kunne se andre gløde av glede når de gjør noe de virkelig liker. Som mange andre synes jeg det er vanskelig å finne ut av nettopp det. Jeg har jo prøvd mye frem til nå, og fortsatt har jeg ikke funnet noe som får hjertet mitt til å hoppe 10 hakk. Det er heller ikke lett å finne det man er ment til å gjøre. Det er jo såklart et luksusproblem den gang i dag. Vi kan jo finne en jobb, et yrke eller en lidenskap etter våre interesser. Mange har ikke det valget. Jeg er takknemlig for at jeg har det. Men hva vil jeg? Noen ganger så dør jeg litt av meg selv. Bestem deg, vær fornøyd, bare gjør noe. Men jeg er den mest ubesluttsomme personen jeg kjenner. Seriøst. Jeg tror kanskje at jeg aldri kommer til å finne det ene jeg er “ment” til å gjøre her i livet. Jeg tror og håper på at jeg får gjøre mange ting, se og oppleve ikke minst. Men jeg søker etter en lidenskap, noe som skal få lov til å brenne inni meg. Noe som er så spennende at jeg heller vil jobbe hele natten enn å sove. Egentlig så vet jeg hva det kan være. Jeg har en fornemmelse. Jeg vil hjelpe andre, unge mennesker. På en eller annen måte. Jeg vil også være min egen sjef en dag. Jeg vil starte og drive min egen bedrift. Bygge et hus. Men hvordan? Hvor? Når? Hehe. Tiden får vise! Hva ønsker du å gjøre? Hva drømmer du om? Det vil jeg gjerne vite 🙂

Sånn, det var nok ord på en lørdag ettermiddag. Jeg har tatt på meg en blå kjole og skal snart sminke meg i en fei. Etter det skal det bakes kake og bursdagsselskap skal holdes. Fin lørdagskveld på Chateauet.

Håper du har en fin lørdag.

 

 

 

Leave a Reply