Workshop

PC060047.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagene går unna ass. Plutselig ble det desember, hvor ble det av oktober og november? Denne julen skal bli virkelig fin. Det skal bare nytes, og det på ordentlig. Siden Chateauet skal bli filmet under julen så må jo alt se passe bra ut. Jeg har fått satt opp et workshop-rom som bare er for meg. Tenk, jeg skal få slippe stressede kunder som etterspør det mest tidkrevende julebinderiet 2 timer etter stengetid. I år blir det bare chill. Hehe. Juletiden er virkelig en hektisk tid for de fleste blomsterdekoratører, jeg føler meg i grunn veldig heldig år. Det eneste jeg skal få vie konsentrasjonen min til er å gjøre Chateauet klar for jul. Fin jobb med andre ord.

Jeg har jobbet i hele dag og er nå helt slått ut.

Vi snakkes i morgen 🙂

 

 

 

Leave a Reply