Tilbake til Chateauet

4EA7E945-148C-43B9-9981-06E357AE81A3.jpeg

London Liverpool street

London Liverpool Street under rush hour. Det er så mange mennesker her, det er helt uvirkelig, men det er kanskje ikke så rart når det bor nesten 10 millioner mennesker her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På vei hjem

Akkurat nå er jeg på London Stansted Airport. Jeg skal reise tilbake til Frankriket og Chateau De La Land. Disse dagene har vært utrolig fine. Vi har sett så masse fint, fått julestemning, spist og drukket godt. Jeg har blitt pittelitt mer forelska. Alt er så lett og fint. Ingen usikre følelser eller dårlig stemning, bare fine stunder.

Det skal bli fint å komme tilbake. Nå skal forberedelser til jul settes i gang og det blir stor stas. Gelenderet skal henges opp og kranser skal lages. Julegodteri skal smakes på. Det gledes. En annen fin ting er at jeg skal hente Jamie på flyplassen på juleaften. Blir litt love actually.

Bilder fra London kommer senere. Nå må jeg finne gaten min. Håper alle har en fin søndag.

 

 

Leave a Reply