Bildedryss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sola midt i trynet

Her får dere et knippe bilder av dagene i London. Været var vekslende men vi hadde deilig vær på den dagen vi reiste mest rundt i London. Heldig. Det kunne ikke ha vært et bedre besøk. Jeg har fått sett litt av det mest nødvendige, men også fått snuset på det virkelig gode London har å by på. Jeg håper ikke det blir altfor lenge til jeg får oppleve mer av byen, til tross for alle menneskene. Det er en helt fantastisk by å besøke, men jeg tror neppe jeg blir å bo her noen gang. Har man vokst opp på landet så har man vokst opp landet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dalston curve garden

En av mange hager i London, her satt vi på en terrasse med tak og drakk varm eplesider. NAM. Jeg har veldig lyst til å dra hit når det er sommer og varmt. Tenk dere den stemningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

all i want for christmas is a garden with a eucalyptus tree

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det må vel være et marked for hver bydel og hver dag i London. Vi har vært igjennom så mange markeder i løpet av disse dagene. Så mye å se, spise og ta på. Så mye inspirasjon å hente.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

a camera a day

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vintageshopping

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

wild at heart

Jeg var så heldig å “ramle” over Wild at heart, en blomsterbutikk som jeg har følgt lenge på Instagram. Sjekk ut: nikkitibbleswildatheart om du er like forelska i blomster som det jeg er. Sjekk det grønne som er sprayet i gull. ELSK.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jamie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Notting hill – et must

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du svømmer nesten i bruktbutikker og vintage shops. Her er det SÅ masse fint!! Men, det er ikke akkurat billig. Bruktbutikkene i Frankriket, eller hvertfall rundt her jeg bor nå, er latterlig mye billigere. Har innmari lyst til å leie en trailer for å kjøre rundt å plukke opp billige skatter rundt om i Frankriket. Må bare få kjøpt meg et hus først..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

igloo flowers på London bridge station

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har aldri kjøpt et eget juletre, og jeg lurer litt på når den tiden kommer. Uansett, jeg gleder meg til å velge ut den perfekte edelgranen. Pynte treet. Fylle på med julegaver. Det blir fint.

Håper bildene gav et fint innblikk. Ta kontakt om dere lurer på noe. Nå skal jeg unne meg en god dose søvn før mandagen setter inn. God natt.

 

 

Leave a Reply