Endelig i London

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har nettopp våknet opp i London og det er alltid en rar følelse. Jamie har servert meg te og croissant i sengen og har allerede dratt avgårde på jobb. En fin morgenstund hvor jeg får snoke på tingene hans mens han er borte.

Det er så rart å tenke på hvor stor denne byen her er. Av en eller annen grunn så tenker jeg jeg kan gå til det meste, men da vil jeg sannsynligvis bruke flere timer på å komme fram. Det er litt overveldende. I dag skal jeg prøve å komme meg frem til en annen bydel, gallerier skal sjekkes ut og kaffe skal drikkes. Hehe, vi får satse på at jeg kommer frem. Etter lunsj skal jeg treffe Stephanie som også er i byen, vi skal ta en manikyr sammen. Når man først er i storbyen så gjelder det å fikse seg før jul vet dere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christmas carols

Jamie hentet meg på Liverpool Street i går og derfra gikk vi igjennom flere fine julemarkeder. Alle med hvert sitt julekor merkelig nok. I denne gaten så stod det et piano i veien og sanger ble delt ut. Plutselig stod vi alle med gløgg og sang julesanger. Slike øyeblikk får meg til å ville flytte til en storby igjen. Det er så mye å se og gjøre. Mulighetene er uendelige.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jamie

Etter en lang måned får jeg endelig se han her igjen. Enda finere blir det når han kommer til Chatauet i juleferien. Jeg kommer til å nyte hvert øyeblikk jeg er her, så det blir ikke altfor mye blogging, men jeg skal ta masse bilder så dere får se øyeblikk av turen senere. Skal være flink til å legge ut stories på Instagram.

Nå skal jeg gjør meg i stand å komme meg ut døra. Snakkes senere 😊

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det jul

 

 

Leave a Reply