Mer fransk takk

PB090025_Fotor.jpg

PB090033_Fotor.jpg

Hei fine,

dagen i dag har mye funnet sted i sengen og det har vært heftig bra. Det elektriske varmeteppet har vært på hakk nr. 2 noe som er ganske varmt, men sykt digg. Jeg har sett masse netflix, mest serier på fransk faktisk. Her skal det læras. En venn av Stephanie, Arno, skal hjelpe meg med å finne en ekstra jobb her. I dag sendte jeg ham en Cv så det er jo litt lovende. Det hadde virkelig vært fint å kunne få bli utsatt for mer fransk, det er jo ikke akkurat lett å lære i et engelsk miljø. Inntil videre får det bli med franske serier og Babbel.

Jeg har fri i morgen også med unntak med et par timer på kvelden. Veldig digg. Jeg skal ikke gjøre så altfor mye, om formen er bra så kan det hende jeg tar meg en luftetur til postkassa. Jeg har forresten fått gjort mye fornuftig i dag. Jeg har endret fastlege i Norge sånn at når jeg er hjemme i hjembyen neste gang kan jeg gå til en lege der. Litt pes å måtte ture helt opp til Lofoten for en legetime, hehe. Selv om jeg gjerne skulle ha besøkt Lofoten igjen, for savnet er stort. Det er mange mennesker jeg savner der oppe, men jeg tror jeg må få savne de litt mer før jeg vender nesa opp dit.

En av de mindre fornuftige tingene jeg har gjort i dag er å gå banans på Wish. Det er så mye billig å få tak i og la oss face It, det er ikke akkurat overdose av shoppingmuligheter her jeg bor. Hehe. Bortsett fra de ukentlige lørdagsturene til bruktbutikkene så er det ikke mye å skryte av. Bruktbutikkene her er faktisk veldig spennende og billige. Jeg har ofte handlet flere poser med klær og ting som aldri har kostet mer enn 15 Euro. Noen ganger finner man skjulte skatter også.

PB090027_Fotor.jpg

Nå venter enda litt mer Netflix og en stor kopp med mynte te før jeg tar kvelden. Digg. God natt 🙂

 

 

 

 

 

Leave a Reply