Pysj og netflix

PB160364.jpg

skogen rundt Chateauet

PB160334.jpg

Det føles ut som om jeg har operert kjeven, hver eneste skje med mat har gått inn med en smule smerte i dag. Jeg våknet kvikk og rask i dag men ikke før klokka var 12 så dalte formen.  Jeg har siden den tid ligget som et dovendyr i sengen. Egentlig så har det vært litt digg. Jeg har jo uansett fri, så dårlig samvittiget har jeg heldigvis ikke. Feberen er fortsatt svakt tilstedeværende, men kvoten for Netflix-påfyll har blitt makset i dag. Jeg kjenner at neste dag skal bli tatt like rolig, men vi får se ann formen. De andre her er så fine, jeg ble servert middag på brett i sengen. Litt koselig er det å være syk. Jeg satser på at jeg får energi til å komme ajour med diverse ting i morgen.

PB160201.jpg

Stephanie (eieren av Chateauet) er i London om dagen. Jess, Chateauet føles litt tomt rett og slett. Hun er et sånt fantastisk menneske, chateau-livet er virkelig ikke det samme uten henne. Jeg føler meg så heldig som skal få møte henne i London neste uke. Da skal jeg, Jamie, Stephanie og Nick treffes for en middag. Nick er også en av eierne av Chateauet. Litt spennende men samtidig fint å få kunne se disse fine menneskene andre steder enn her. Det er en fin tid jeg lever i om dagen. Jeg klarer ikke å forestille meg å bo andre steder enn her for en stund, haha. Hjelp. Kommer til å få et lite overgangssjokk når jeg en dag skal tilbake til en mer normal hverdag. Men, den tid den sorg. Nå er det fint å være meg. Takknemlig.

 

Nei, nå dalte fokuset og energien. Tid for å legge seg! God natt.

 

 

 

 

Leave a Reply