Tiden for å være inne

PB180020.jpg

linservietter

En av mine guilty pleasures er å få dekke opp bord. Glem stratos og brunost med smør. Det å få dekke opp et nydelig bord med linservietter, stearinlys og krystallglass, det er en av de mest givende tingene jeg kan gjøre. Tallerkner som matcher men gir kontrast, glass som gir helhet til oppdekkingen. Bestikket som setter prikken over ién. Da koser jeg meg gløgg. Jeg bare elsker det. Det beste er kanskje når de ferske blomstene kommer på bordet.

Chateauet er fylt opp med vakre porselen, glass og bestikk. Det er til å bli litt forelska i. Nå som det begynner å bli skikkelig kaldt er det ekstra fint å kunne pynte litt ekstra inne.

PB180036.jpg

PB180039.jpg

Denne uken blir passe rolig frem til fredag. Jeg har fri tirsdag til torsdag, fra fredag fylles Chateauet opp nye gjester. Det skal være 30-årslag og det skal feires over flere dager. Det kan jo bli spennende. Frem til det skal jeg passe på å nyte av litt egentid. Det har vært fint lite av det i det siste. Jeg skal få gjort alt som jeg skulle ha gjort, nyte av et par turer i skogen, spise god mat. Ligge lenge i sengen.

Nå skal jeg hente vår nye workawayer som kommer helt fra Kina. Jeg skal også handle inn litt, muligens stoppe innom en charityshop i Chateauroux. Senere blir det mac&cheeze og fyr i peisen i vinterstuen. Fin mandag.

Leave a Reply