Denne tiden

PB130433.jpg

flower arranging

Yaaay. Endelig dugelig internett igjen, hehe. Tror det har gått nesten en uke siden jeg sist blogget. Har hatt litt noia, men jeg tror det går bra. Skal heller svette litt mer når bloggen begynner å bli et levebrød.

Hva har skjedd siden sist? Det har vært innmari mange mennesker her, men de aller fleste har dratt igjen. Vi har hatt flere dager med filming og avsløring av den nye leiligheten. Det ble champangeskål og pizzafest, men også jobbing i 12 timer i strekk. En av oppgavene jeg gjorde var å dekorere leiligheten med blomster. Det ble helt nydelig, det er rart hvordan vaser med fint i kan sette punktum på heltheten. Jeg kan dessverre ikke vise noen bilder av leiligheten, dere får heller se tv-serien hehe.

PB130339.jpg

more green please

Det er så sykt mye vakkert ute nå, litt blomster men mest grønt, men det gjør ingenting. Nydelig blir er det uansett. Neste helg skal det holdes et 30-årslag her, da blir det mer borddekorering. Gøy! Uken etter drar jeg til London for å besøke Jamie 🙂

Den nye linsen er helt magisk. Bildene har en annen kvalitet som er helt rå. Det å ta bilder har gått fra å være et lite “ork” til å bli noe spennende og morsomt. Jeg eksperimenterer litt med vinkler og farger, noe som gir fine bilder.

Film-crewet har dratt for denne gang og kommer tilbake i julen. Før den tid skal Chateauet pimpes opp til jul. Vi snakker skikkelig julestemming med dørkranser, pyntede gelendere, julelys, julekaker, julesanger, juletre og etc. Det blir jul selv om det ikke blir en hvit jul. Snøen her kommer vist ikke før uti januar-februar. Kjenner det er helt greit jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

disse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld skal vi ha et lite Cocktailparty. Venners venner kommer og det blir derfor Kosher mat. Spennende. I morgen skal jeg jobbe igjen. Vi skal planlegge julen og bake en type julekake. Den skal soakes i alkohol helt frem til julekvelden. Det kan jo bli spennende. På kvelden skal jeg lage en 3-retters meny for 2 nye B&B gjester.

Håper alle har en fin helg!

 

 

Leave a Reply