Slow wifi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg lever. Det er bare det at jeg lever i et Chateau som har innmari dårlig internett for tiden. Det tok meg seriøst 20 minutter å laste opp dette bildet. Nå er Stephanies familie tilbake på Chateauet og det er bare kos. Det skal filmes i morgen og på onsdag. Vi skal ha fest på TV, jeg skal lære å lage den lokale retten her. Fransk potetkake! Det kommer en ny workawayer fra Kina og en venn fra Amsterdam. Flere bekrefter et besøk i julen. Det blir en snasen høst og jul. Om 2 uker flyr jeg til London for å besøke Jamie, det blir også veldig stas. Så får vi se om heten fortsatt er der, hehe.. Jeg skal uansett kose meg gløgg, utforske London og kanskje foreta meg litt juleshopping. Gleder meg.

Hva annet har jeg gjort? Joda, jeg har bakt som jeg sa jeg skulle. Bilder har jeg også tatt men de får dere se senere. Ellers så har jeg endelig startet arbeidet med boken min. Idemyldringen har tatt seg et hakk nærmere den faktiske skrivingen, og det er jo ikke værst. Sånn sett er det jo kjekt at internetten er dårlig. Hva annet? Lange kveldsbad med levende lys. Dere vet, sånn Chateau-liv vett. Det er fint for tia!

Jeg ville bare titte innom. Nå skal jeg lage middag til alle her. Det blir kyllingsalat med couscous og satay saus. Egentlig bare rester fra i går men uansett pretty nais. Fin mandag 🙂

 

Leave a Reply