Stuepiken

 

PB080365_Fotor.jpg

 

 

Jeg har vært en liten hyperkanin i dag, tror kanskje de 6-7 koppene med kaffe har bidratt til det. Eller. Jeg vet ikke, jeg bare våknet tidlig i dag og hadde masse energi. Kroppen føltes mye bedre og lysten til å gripe dagen var allerede tilstede fra sengen. Digg med en sånn dag.

Siden Natalia har dratt så har jeg tatt over hennes rolle. Hun hadde hovedansvaret for rommene, nå har jeg på en måte tatt over. Litt rart, men samtidig fint. Jeg vil jo gjerne være ute i hagen, men å gjøre i stand rommene til gjestene er viktigere. Litt fint er det å veksle på arbeidsoppgavene.

PB080374_Fotor.jpg

 

Mens jeg har vært igjennom alle rommene i dag har jeg fått en eller annen ånd over meg. Det er et gammelt Chateau, ting må stadig restaureres. Jeg har foreslått at jeg tar noen prosjekt-uker i januar hvor jeg tar for meg rom for rom. Peiser må ses over, tepper skrubbes. Lister og vegger må males over. Jeg er en liten oppussingsnerd, jeg nyter det å forbedre ting. Det er en fin mestringsfølelse. Ser frem til å drive med det på nyåret.

Nå blir det blueberry pancakes straks in the making. Snakkes 🙂

 

 

 

Leave a Reply