Ei litta bulk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en dag. Er det noen som ikke burde hatt lappen så er det kanskje meg. Etter lunsj i dag så kjørte jeg, Andreas og Mary, Natalia til Limoges. Hun skulle hjem til Argentina, noe som vi alle synes er passe dritt. Vi er alle blitt veldig nære her, nesten som en familie. Uansett, på veien hjem, etter å ha vært innom butikken, så klarer jeg å kjøre feil. Jeg vet ikke helt hvor hodet mitt var hen, men det fantes ikke fokus for å si det sånn. Jeg kjørte når det ikke var min tur som risikerte at en annen bil kjørte inn i siden på oss. Fy søren. Æsj. Så innmari kjipt. Jeg vet ikke helt hva alt skyldes, kanskje en blanding av 3 timer i bil og en halv syk kropp. Uansett, jeg må passe bedre på. Jeg altfor uforsiktig. Jeg har lavt stoffskifte (hypotyreose) og jeg vet at flere som har det sliter med bilkjøring, konsentrasjonen er ikke alltid på topp. Ikke akkurat en unnskyldning, men det gir meg litt trøst av en eller annen grunn. Det er ikke den værste bulken og forsikringen ordner forhåpenligvis opp. Jeg får bare ta med meg en skremmende lærdom (igjen! Les innlegget om fartsboten her hehe). Alt ordner seg sikkert, men noen ganger så har man godt av å bli skremt litt. Kanskje man etterhvert lærer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PB060225_Fotor.jpg

Nå skal jeg ta med meg et langt kveldsbad, skal prøve å kvitte meg med forskjølelsen. Jeg har tent et lys og er klar for å se den nye sesongen av Outlander. Helt hekta.

Til tross for det som skjedde i ettermiddag så har jeg det fint. Ser frem til en ny dag i morgen. På mandag venter besøk av familien igjen, det blir stas.

Ha en fin kveld.

 

 

 

Leave a Reply