Fua ut av senga

 

PB060042_Fotor.jpg

Jeg våknet opp i dag med tidenes forskjølese føles det som, det å få fua ut av senga var ikke akkurat lett. Nå er den sunne frokosten inntatt (av en eller annen grunn så ønsker kroppen å spise mye mer sunnere når jeg føler meg syk) uansett, nå er det straks ut i hagen. Varmegradene fra i går er skiftet ut med virvelvind og regnskur. Himmelen er lysegrå over Chateauet men jeg lar meg ikke skremme av den grunn. Jeg skal ut å jobbe, jeg har jo tross alt tatt med meg 6 forskjellige jakker hit. Dessuten så er det ikke så kaldt her i forhold til norske forhold. Det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Jeg har forresten bestilt meg en ny linse til, hehe. Målet om å ikke bruke av sparepengene kunne gått bedre, men jeg ser på kjøpet som en langsiktig investering. Jeg er så gira, det er som en tidlig juleaften. Det er en 25mm linse noe jeg tror vil passe bedre for det bruket jeg har. Gleder meg vilt til å bruke den i London.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brandflakes med gresskarfrø, valnøtter og banan. Det er jo egentlig ganske godt. Vanligvis så har frokosten bestått av brød og ost her. Det er rart hvordan man “glemmer” de sunne rutinene så fort man er på et nytt sted. Heldigvis begynner jeg å få et lite fotfeste her, det gjør det litt lettere å lokke frem de gode rutinene.

PB050016_Fotor.jpg

Brød og bakst revet i stykker og lagt i former. Små sjokolade overraskelser i noen.

PB050018_Fotor.jpg

Brødpudding rett fra ovnen. Så lett å lage. Seriøst. Du bare varmer opp melk, tilsetter sukker og kanel. Kanskje litt kardemomme. Jeg hadde kakao oppi også. Dette røres sammen med egg og helles deretter oppi formene. På forhånd har jeg revet i stykker brød, croissanter og diverse bakst. Det er en genial ting å gjøre om man har en del tørt brød. Her kastes lite og det er jeg glad for.

Nå må jeg komme meg ut i hagen. Forskjølelsen har jeg pakket inn i lue og skjerf.

Fin formiddag.

 

 

Leave a Reply