Aigurande

05.11.18 still1.jpg

Aigurande

Endelig mandag dere.

Dagen startet kl. 08.00 med en rolig frokost før meg og Mary begav oss ut til den nærmeste landsbyen. Vi har vært litt tomme for alt de siste dagene, så vi tok på oss jobben med å handle inn. Været har faktisk vært varmt, jeg følte meg faktisk litt varm med vinterjakke. Hmm, får vi litt sommertemperaturer igjen? Det hadde vært litt digg.

05.11.18 still3.jpg

en tur innom boulangeriet

Det er litt koselig å dra til det lokale bakeriet selv om vi ikke har gjester. Vi er jo i Frankriket, her er det brød for alle penga. Apropo brød, etter at hele familien var her forrige uke så har vi så sykt mye brød som er blitt tørt. Jeg skal derfor lage en god del brødpudding i dag slik at vi får brukt opp alt. Super enkelt og rett i fryseren. Det er litt kjekt å ha i tilfelle vi skulle få noen uventede middagsgjester.

05.11.18still4.jpg

Jeg skal også lage en opplslagstavle slik at vi har mer kontroll over bookingene. Jeg er helt håpløs med svevende beskjeder, det går rett ut. Nei, jeg får sette i gang. Jeg har nemlig brukt en time på å skikke på altfor dyre kamerealinser, hehe.

Ha en fin mandag.

 

 

 

Leave a Reply