Baderomsmål

04.11.18 still.jpg

Jeg har mange mål, store og små. Noen er mer mål for selve livet og noen er midlertidige mål som vil hjelpe meg med å nå de større målene. Da jeg flyttet til Lofoten tegnet jeg mange mål på flere A4-ark og hang dem opp på baderommet mitt. Hver dag så jeg på målene mine som gjorde meg littegrann mer fokusert.

Her er noen av disse målene:

1: starte å jogge

Det var ikke nok å bare starte å jogge, jeg måtte begynne å like det også. Jeg startet å jogge midt i januar, midt i mørketida på glattisen i Lofoten. Jeg jogget med ullundertøy og hodelykt hele vinteren. Da våren kom begynte joggingen å bli noe jeg likte å gjøre.

2: finne en måte å hjelpe og inspirere andre på

Jeg vet ikke akkurat hvor langt på veien jeg er på det punktet, men jeg hadde en ide om å starte en blogg. Jeg tenkte kanskje at akkurat dette kunne være en plattform for meg å dele tanker på. Tanker om livet som andre kunne kjenne seg igjen i og føle seg bedre av. Derfor startet jeg denne bloggen i juni i år.

3: finne kjærlighet uten å miste meg selv

Etter de tidligere forholdene jeg har hatt har jeg opplevd at jeg har satt meg selv til side. Mine mål, drømmer og ambisjoner forsvant plutselig begge gangene. Jeg klarte ikke å puste ordentlig. Derfor har jeg vært veldig var med å inngå forhold i etterkant. Jeg er forsiktig, rett og slett. Det er kanskje en grunn til at jeg har vært singel i 4 år, hehe.

4: lære flere språk, bo i fremmede land. Oppleve nye kulturer

Vel, det å bo i et Chateau midt i Frankriket må vel være innafor her? Ikke at jeg lærer så mye fransk, men det kommer sakte men sikkert.

5: bli en influencer og blogger

Skal absolutt ikke kalle meg noen influencer helt enda. MEN jeg blogger og jeg trives veldig med det, selv om det for det meste bare er tante som kommenterer på innleggene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

04.11.18 still2.jpg

Noen mål kommer og går, andre forandres. Nå er tiden inne for nye baderomsmål. Her målene jeg skal fokusere på neste gang jeg pusser tennene:

1: bloggingen må bli en rutine – Jepp, skal det værra så skal det værra.

3: være flinkere med sparepengene – Skal jeg kunne fortsette å være i Frankriket en stund til så må jeg slutte å gå amok på amazon og wish.

4: lære fransk – Jeg vil på sikt kanskje få meg en jobb og etablerer meg mer i Frankriket. Jeg er derfor nødt til å lære meg språket. Akkurat nå hører jeg på franske klassikere hver gang jeg kjører til Boulangeriet.

5: slappe mer av – Jeg valgte å dra hit for også hvile litt. Jeg har hatt et heftig år med mye jobbing, nå må jeg passe på å nyte tiden mens jeg kan. Kjenner jeg meg rett så blir det nok mye jobbing om ikke så lenge.

6: bli flinkere til å lese bøker – Det er så mange bøker her og jeg liker egentlig å lese bøker, jeg må bare finne konsentrasjonen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var mine mål akkurat nå, akkurat her. De er små, men viktige.

 

Håper du har hatt en fin søndag.

 

 

Leave a Reply