PMS-grining

 

DC2DDBD9-D22E-42A8-B95C-95B1BEE6249E

Jeg har innsett at dagen i går var et resultat av et heftig PMS besøk, jeg lå nemlig på soveromsgulvet å grein i går. Alle tingene som hadde hopet seg opp og irritert huden full boblet opp på slutten av kvelden. Jeg hulket tårer samtidig som jeg braste ut i latter, hele scenarioet var bare helt latterlig. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde så tydelige PMS symptomer, hehe.

Heldigvis føler jeg meg mye bedre nå. Jeg har hatt en lang lørdagsmorgen med 2 timer med Netflix og frokost i sengen i dag. Utover dagen så har været vært så nydelig at jeg har vært ute i hagen i dag. Det er så avslappende. Det å bare få gjøre noe uten å tenke. Det er nydelig.

A3B5F2A1-FEC4-4A8C-86AB-A66A3D6F9F41.jpeg

Akkurat nå så har jeg en aldri så liten tea break. Jeg skal jobbe et par timer til før jeg tar lørdagskvelden fri. Fin lørdag.

 

 

Leave a Reply