Nye mål

PB020040.JPG

dette skjørtet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tom men ikke så tom. Alene men ikke så alene. Oppgitt.

Denne dagen her altså. Den har ikke vært direkte dum, men ingenting har egentlig gått etter planen. Jeg skulle bare jobbe et par timer og ha resten av dagen fri. Plutselig så ble jeg jobbende litt mer enn det jeg tenkte, og plutselig når jeg først fikk ro så fikk jeg ikke ro likevel. Hehe.

Når ting ikke går som planen og dagen nesten stritter litt i mot hva agendaen var så tenker jeg at må slutte å stritte. Bare go with it. Jeg tenkte egentlig å blogge tidligere, ta bilder tidligere og starte å skrive litt utover ettermiddagen. Nå har jeg bare noen få minutter igjen før jeg er nødt til å lage litt kveldssnacks for noen gjester. De minuttene skal i hvertfall gå til noe litt fornuftig. Jeg skal skrive mål. Mål for det neste kapittelet i livet jeg er i. Jeg hadde mål for året mitt i Lofoten, nå er tiden inne for å se på de målene og lage nye. Hvilke har jeg oppnådd? Hvilke må jeg fortsette å jobbe videre med? Har jeg nye mål?

Får satse på at dagen i morgen blir mer fornuftig så kanskje jeg kan fortelle dere hvilke mål jeg har satt for meg denne gang.

PB020120.JPG

Forresten, jeg har bestilt meg en tur til London rett før desember. Jeg skal besøke Jamie og det gleder jeg meg masse til. Endelig skal jeg også få opplevde London på ordentlig, jeg har jo bare hatt korte overnattinger til nå. Litt godt blir det å kjenne på bylivet i noen dager. Jamie kommer også til å feire jul her på Chateauet i år. Høsten er passe fin i år.

 

Leave a Reply