Ny kamera linse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så sykt gøy med den nye kamera linsen. Bildene er plutselig blitt mye klarere, det er helt utrolig. Nå gjelder det bare å lære meg å bruke den ordentlig. For se et par youtube videoer til.

Av en eller annen grunn så får jeg doble bilder hver gang jeg overfører bildene til Mac. Skjønner ikke bæret og det makser ut minnekortet mitt titt og ofte. Jeg husker jeg var mye mer teknisk frempå da jeg var yngre, lurer på hva som har skjedd. Det er jo litt tidlig å begynne å bli gammel i en alder av 27.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

er helt forelska i disse fargene

I dag skjer det mye spennende på Chateauet. Det er minst 17 stykker her i skrivende stund, flere skal det bli. Akkurat nå så er filmingen i gang til serien DIY Escape to the Chateau. De skal filme den ene leiligheten bli møbelert.

Senere i dag så blir det en Halloween fest i det kapellet i hagen. Kapellet ble bygget av familien som eide Chateauet tidligere. Denne familien har faktisk eid eiendommen i over 200 hundre år. Kapellet ble bygget til minne om sønnen som døde i vollgraven. Det blir god Halloween-stemmning med andre ord.

Det jobbes med å fikse varme. Vi har et Bollywood-couple som skal lage masse digg indisk mat. Noen fikser musikk mens andre dekor. Jeg har fått ansvar for lys! Jeg skal også sette fakler rundt om i skogen. Det kan jo bli spennende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jerry

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg ut i regnværet som akkurat begynte å hølje ned. Jeg skal være noen timer ute i hagen før jeg starter Halloween-forberdelsene. 

Kostyme må jeg også fikse. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal være enda. Flaks at vi har et stort skap med kostymer.

Stryk jobbing i hagen, fikk akkurat beskjed om at B&B gjestene vil ha middag i kveld også. Da blir det kokkeforkle istedet. Nice.

 

 

 

 

 

Leave a Reply