Jeg nyter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

litt rød nese

PA270145.JPG

elsker at håret mitt vokser seg lengre

Dere? Det har snødd i natt. Ja, her hvor det for ikke så lenge siden fortsatt var over 20 varmegrader. Bladene på trærne ligger gule og oransje i hauger rundt i hagen. Det er skikkelig høst. Jeg dro tidlig avgårde til Boulangeriet i dag og jeg var skråskikker på at mine glattkjøringsskillz måtte frem, men den gang ei. Snøen sitter løst og er mest sannsynelig borte i ettermiddag. Veien var trygg å kjøre til tross for sommerdekk, hehe. Jeg spurte her om dagen om dekkene ikke skulle skiftes, da fikk jeg et forvirrende nei til svar. Tror ikke de har hørt om vinterdekk jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

skogen til Chateauet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kveld kokkelerte jeg en 3-retters meny for 4 B&B gjester igjen, MEN jeg gjorde det med hodelykten jeg kjøpte i Lofoten. Jess, vi hadde et par timer med strømbrudd i går, akkurat i det kyllingen skulle inn i ovnen var all strøm borte fra nabolaget, hehe. Maten kom såklart på bordet, men det med 30 minutters forsinkelse. Jeg var helt sikker på at de gjestene kom til å dra tidligere hjem, men en stearinlysmiddag på et Chateau under en snøstorm gav tydeligvis mersmak for jeg skal nemlig lage en ny 3-retters til dem i dag. Det er litt kult.

PA270121.JPG

fred og ro

Jeg nyter så sykt, dere. Det er bare fred og ro i hodet mitt akkurat nå. Bare det at jeg kan bruke en hel dag på å planlegge, handle og lage middag til mennesker er bare helt magisk. Hvem skulle tro at jeg hadde skikkelig sansen for matlaging? Kanskje blir jeg en kokk en dag? Nei, jo, neeh. Kanskje. Hvem vet. Innmari gøy er det i hvertfall. Jeg har bare lyst til å bli flinkere og flinkere for hver gang. Doing by learning.

Kanskje åpner jeg mitt eget uformelle B&B en dag? Der kan jeg sikkert kokkelere litt, hehe. Kanskje i Lofoten? Hmm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg finne ut av hva jeg skal lage til alle de 16 menneskene som skal spise middag i kveld. Vi snakkes. Håper du får en deilig dag.

 

Og igjen, til deg som leser: takk for at du forteller meg at du setter pris på det jeg skriver. Det er så fantastisk å høre. Fortell meg gjerne om noe du vil se og lese om.

 

 

 

Leave a Reply