Lørdagsmarked

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tid for skjerf

Hey. Håper du har en god lørdag?

Lørdagen min startet forholdsvis tidlig med en tur til byen hvor jeg tittet innom noen bruktbutikker og lørdagsmarkedet i La Chatre. Det er så fint å kunne få låne bilen slik at man kan komme seg litt ut. Jeg lider ingen nød på Chateauet altså, men en lufte tur ut skader aldri.

Jeg fant meg noen fine plagg som jeg gleder meg til å bruke fremover. Av en eller annen grunn så føler jeg at Chateauet byr på å kle seg litt finere på kvelden. Hehe. Kanskje er det fordi jeg ellers er kledd i slitte jeans og hageklær. Mulig det er en kombo der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

digger å speide etter gamle smykker

PA270004.JPG

Det er alltid like fint å rusle rundt på markedet som er hver lørdag i La Chatre. Det å gå rundt å bare skikke minner meg om tiden jeg bodde i Bergen. Jeg husker jeg alltid gikk å skikket rundt i byen i helgene, helst med en varm kaffe i hånden. Myys. Savner Bergen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag skal jeg bare chille, nyte stillheten kanskje. Neste uke blir det fullt hus igjen. Familien pluss flere B&B gjester ankommer neste uke. Det skal også foregå litt mer filming til serien Chateauet er med i. Den heter DIY Escape to the Chateau. Så må jeg ikke glemme Halloweenfesten. Yes. Enda mer kostymer, musikk, dans og vin. Det blir en spennende uke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin lørdag 🙂

 

 

 

Leave a Reply