Kastanjer til jul

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nå er det ikke sommer lenger

God fredags kveld!

 

Det er ikke mye å meddele denne kvelden fra Chateau De La Laland. Det har vært en deilig dag med masse jobbing på gårdsplassen. Dagen startet med en tidlig tur til Boulangeriet og skal straks ende med pizzafest på kjøkkenet.

I går hadde vi brettspillkveld og det var heftige saker. Alt som går i å tegne, nynne og mime er alltid en slager for lattermuskulaturen. Jeg synes min egen presentasjon i går faktisk var over gjennomsnittet, vanligvis pleier jeg alltid å være den som ikke skjønner en dritt, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kastanjer til dørkransene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tåkefull ettermiddag

Jeg har forresten vært ute å plukka kastanjer i dag. Disse små vakre godsakene er nydelige å bruke i julekranser. Jeg har fått oppdraget med å dekorere til jul (blomsterpike vett), så da må man jo høste mens man kan. Disse skal jeg hovedsakelig bruke i dørkransene, men det blir sikkert litt attåt også.

Jeg bare elsker å kunne plukke av naturen, spesielt på høsten. Det er så mange vakre farger overalt. Det er bare å nyte før snøen kommer. Her er det meldt snø til søndag. Det kan jo bli spennende, her finnes det jo ikke akkurat vinterdekk. Tror det er et fremmedord i Europa generelt. Flaks de har en viking her som har erfaring med glatte veier, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chateauet

Jeg må bare beklage den dårlige bildekvaliteten, det er enten jeg som har surra med innstillingene eller så er det tåka. Ett av to, eller kanskje en samlet røre av begge. Gleder meg som en liten unge til jeg får et nytt objektiv i posten.

Nå må jeg starte å rulle ut pizzadeig. Satser på en god kveld med enda litt mer brettspill. Håper du får en knall kveld.

 

 

 

Leave a Reply