Fotokunnskapene skjerpes

God kveld.

For en fin dag, dere vet når ting bare flyr unna og plutselig så har sola gått ned? Tiden flyr i godt selskap I guess. Jeg startet dagen med å klargjøre et av mange blomsterbed for høsten. Om et par uker kommer Mrs. Jarvis tilbake til Chateauet (Stephanies mor) og da må jo ting være på stell, hehe. Det er veldig greit egentlig, hun gav meg  nemlig en saftig 2-siders to-do list sist hun var her. Jeg liker å jobbe under et tidspress, det gjør at jeg jobber mer effektivt.

PA230047.JPG

work

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mitt nye skjerf denne høsten. Kjøpt på Primark faktisk

Etter dagens hagearbeid tok jeg et langt bad, er jo blitt helt hekta. Mens jeg shavet leggene speidet jeg igjennom youtube for “how to use” videoer av Olympus kameraet mitt. Jeg kan ikke tror at jeg ikke har gjort dette tidligere. Jeg som har tenkt at jeg trenger en ny linse. MEN, så tenkte jeg meg fornuftig om og kom fram til at jeg burde lære å kjenne kameraet mitt først. Det er mye å sette seg inn i men jeg føler at jeg kanskje har kommet et pitte lite hakk videre med fotokunnskapene. Det er godt mulig at jeg bestiller meg en ny linse uansett, men det blir ikke før jeg er mer sikker på hva jeg trenger. Rart hvordan man plutselig blir litt fornuftig.

Her har dere et lite bildeshow med mange spennende miner:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“bare ta det j* bildet”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Når man har lyst på mere vin”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Når du allerede har bestilt nok på Amazon men uansett fortsetter å browse”

PA230095.JPG

“Så er jeg ikke så stygg  mindre pen som jeg trodde”

Litt kult er det å endelig føle at man har litt tak på kameraet. Vi får se om det ikke blir litt mer stylishe bilder på bloggen fremover. Haha.

 

Nu e det meddag. Snakkes a.

 

 

Leave a Reply