Endelig fredag

P9270014.JPG

over 20 varmegrader

Hei!

Endelig fredag her på Chateauet og det er meldt over 20 varmegrader og sol i ettermiddag. I dag skal jeg fortsette med hagearbeid (evighetsarbeid) og i ettermiddag venter et varmt bad og Chefs Table. Enkelt og greit.

P9270016.JPG

J reiser hjem i dag

I dag reiser J hjem noe som både er trist men også litt skjønt. Det har vært helt fantastisk å få bli kjent med han på så kort tid, dagene har bare flydd for å si det sånn. Ingen av oss er interessert i noe seriøst, noe som gjordt det lett å nyte øyeblikkene. Jeg trengte virkelig å få være nær noen, jeg føler meg så avslappet og klar for å gripe fatt i en normal hverdag igjen. Jeg gleder meg også til å endelig få sove i min egen seng, hehe. Kanskje J kommer tilbake, hvem vet? Innmari fint har det i hvertfall vært.

Nå venter en ny dag her på Chateauet. Håper alle får en digg fredag.

Vi snakkes senere 🙂

 

 

Leave a Reply