Nytt rom

 

PA160198.JPG

PA160027.JPG

bøker

Hei alle.

Endelig har jeg tatt meg en fridag, noe som egentlig ikke er så umulig, det er bare det at det er så innmari morsomt å jobbe. Dagene går i ett og man kjenner egentlig ikke at man er i arbeid. Dagen startet med en kjøretur til det lokale bakeriet, helt fri klarer jeg jo ikke å ha, hehe. Deretter etterfulgt av en lang frokost og et laaangt bad. Jeg har fått en greie for å se på serier mens jeg bader, tror jeg liker det fordi jeg får tatt 2 fluer i en smekk. Uansett, jeg har tatt opp Chefs Table igjen og i dag ble det Frankrike. Jeg får sånn gåsehud av den serien. Litt nerd.

PA160039.JPG

Nick

Over til noe nytt! Jeg har byttet rom da en av workawayerne her dro avgårde til Paris i går. Det er utrolig kjipt at Mary har dratt (workawayern), men det er ganske nais å få overta rommet hennes.

Rommet tilhører egentlig Nick som er en av eierene av Chateauet, men han er her svært sjeldent noe som gjør det mulig å “låne” rommet hans. Rommet er malt i en lys grønn farge og har et maskulint preg. Jeg elsker rommet, det er stort, har et eget bad og mange vinduer.

PA160088.JPG

hei på deg skriveglede

En annen ting jeg ble hoppende glad for er skriveplassen foran et av vinduende. Jeg har lett etter et fint sted å skrive og denne pulten er perfekt. Gleder meg til å sitte å skrive her med en kopp te eller to.

PA160054.JPG

disse fargene

PA160078.JPG

enda et badekar

PA160106.JPG

utsikt

PA160164.JPG

happy

Som dere ser, det er ganske greit å være her. Det er så utrolig at valget om å dra hit skulle vise seg å være noe av det beste jeg har gjort. Jeg har ingen planer om å dra noen sted, tvert om, vi planlegger faktisk et såkalt “Christmas party”.

Så var det han trygge, interessante og kjekke karen da, dere skulle jo få detaljer. Vi kan kalle han “J” for øyeblikket. Han er en grafisk designer fra London. Han har brune øyne og mørkt skjegg. Han er drit kjekk. Han får meg til å le og smile, noe som er helt ubeskrivelig deilig. De siste dagene har bare vært helt altoppslukene og det føles som om alt er blitt snudd opp-ned. Jeg har vært så tilstedet i øyeblikkene at jeg har glemt alt annet. Det er en fin følelse å kjenne på, men jeg kjenner også at jeg er glad jeg er singel. Jeg ble plutselig klar over at jeg ikke er klar for noe forhold, ikke interessert i noe heller. Han har sitt liv i London, jeg har mitt her. J er her helt til fredag, noe som betyr at vi har enda noen altoppslukende dager igjen. Jeg skal passe på å nyte dagene selv om jeg lengter litt tilbake til min egen verden. Jeg tror det er bare bra for meg å nyte litt av denne fine bobla, tror det faktisk gir litt påfyll til sjelen. Plutselig så ble ensomhet et fremmedord.

Jeg er så glad.

 

2 thoughts on “Nytt rom

  1. Det er så utrolig gøy å lese, Marie!! Jeg har fulgt siden Lofoten, gleda meg til å lese om England, og plutselig var du på et slott i Frankrike!! Du er så inspirerende! Jeg er så glad på dine vegne! Dette har absolutt blitt favoritt-bloggen!

Leave a Reply