La Châtre

PA020112.JPG

Jeg er SÅ støl, hehe, hagearbeid er jo like bra som yoga føles det ut som. Tenker ikke over at jeg gjør det og plutselig så er jeg drit støl. I dag har jeg vært i La Châtre sammen med Andreas, vi har hatt en fridag noe som har vært veldig fint. Vi fikk låne den gamle jaguaren til Stephanie som påfuglene hadde lagt sitt naturlige preg på. På hjemturen spilte vi en gammel Bob Dylan kassett som Andreas hadde funnet på en vintagebutikk. Helt okei med andre ord.

PA020125.JPG

18 grader

PA020076.JPG

blomster i gatene

PA020083.JPG

denne nattkjolen falt jeg helt for

PA020073.JPG

Noe som slår meg når jeg har vært å oppsøkt litt mer av Frankriket i dag så er det at her har folk pause midt på dagen. Altså, alle har det og når jeg mener alle så mener jeg alle. Vi kom litt tidlig til byen og opplevde at mange av butikkene i gatene var stengt. Heldigvis så åpnet de fleste butikkene rundt 15, men tenk om dette hadde vært tilfelle i min hjemby. Tror det hadde blitt dramarama om plutselig hele byen skulle ha tatt seg en lunsjpause.

PA020045.JPG

botanisk design

PA020050.JPG

Resten av dagen bestod av å hjelpe til på kjøkkenet. Det kom gjester til Chateauet i går kveld og de fikk servert en spennende og kortreist 3-retters meny i kveld. I morgen skal jeg få sove til jeg våkner, etter det blir det mer “weeding”. Hele gårdsplassen har fått mitt hovedfokus og alt av ugress skal bort. Ser frem til mer stølhet. I det minste så vet jeg at lår og ræv blir en smule mer strammere for hver dag.

PA020122.JPG

Nå venter kveldens bad. God natt.

 

 

 

Leave a Reply