Jeg liker å lage mat

P9280020.JPG

urter og fiken fra hagen

De siste dagene har virkelig vært en u-sving når det gjelder meg og matlagning. Jeg har ikke akkurat vært aktiv på kjøkkenet de siste årene, eller jeg har vel kanskje varmet opp en torosuppe eller to, men ellers er det ingen kulinariske opplevelser å skryte av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kjøkkenbordet

Det er ikke det at jeg ikke kan lage mat, jeg har bare ikke hatt tid og derfor ikke prioritert det. MEN, jeg har faktisk en bra interesse for gode og rene smaker fra kjøkkenet. Supper laget fra bunnfra, grønnsaker fra hagen, kokkeforklet, jeg liker det. Jeg har vært på kjøkkenet den siste tiden fordi vi har hatt gjester på Chateauet, noe som har gitt mange ambisiøse oppgaver.

P9280114.JPG

mis an place

Uansett, nå som jeg har tid til å lage mat er det faktisk noe av det jeg trives med å gjøre, spesielt hvis jeg får drikke vin imens. Den følelsen av å lage noe godt og spennende til andre er helt suveren, spesielt fint er det når alle har satt seg ned for å spise sammen. Fra torsdagen kommer det flere familiemedlemmer og workawayers til Chateauet. Ser frem til flere måltider rundt kjøkkenbordet.

 

 

Leave a Reply