Ny header?

_MG_2982.jpg

Hei alle.

Jeg er så sykt støl i hele kroppen at en skulle trodd jeg hadde trent til et marathon, men den gang ei. Den organiske grønnsakshagen har fått meg og Andreas fulle oppmerksomhet i dag. Vi har bokstavelig talt luket ugress i 5 timer, hehe. Det har vært helt nydelig å få være ute i hele dag, til tross for at det har vært kaldere. Tenk at det er 1. Oktober allerede? Tiden.går.fort.

Flinkeste Adrian sendte meg noen bilder i dag fra en shoot vi hadde i Lofoten før jeg dro. Jeg lurer på om noen av disse bildene skal få bli en header? Bildene er i hvertfall helt ut utrolige, tenk at jeg som ikke liker å bli tatt bilde av faktisk klarer å se okei ut på kamera? Haha. Vel, det er helt klart viktig med en dyktig fotograf, for sure.

Check him out:

instagram: castillo.no

eller

facebook: adriancastillolangstrand

_MG_3010.jpg

_MG_3056.jpg

_MG_3175.jpg

Nå skal jeg straks bevege meg mot badekaret, hehe. I morgen venter en “breakfastrun” hvor jeg står opp tidlig for å kjøre til bakeriet. Alle gjestene får jo såklart ferske croissants til frokost. Frem til lunsj skal jeg fortsette litt jobbing ute og etter lunsj skal jeg ta resten av dagen fri. Jeg har fått låne bilen så det blir derfor en liten sightseeing. Det blir nice.

Ha en fin kveld.

 

 

 

 

 

Leave a Reply