Blir her en stund

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette her kan jeg venne meg til, Chateau-livet er vist blitt en drøm jeg ikke viste jeg hadde. Tidlig opp, hente bakst på det lokale bakeriet, frokost til gjestene og etter det finnes mange arbeidsoppgaver. Jeg har det så bra her at jeg håper at jeg ikke må dra på en stund, noe som ser lovende ut.

Det siste året har vært svært innholdsrikt og jeg ville ikke byttet det bort for noe, men det har også vært hektisk. Det har vært veldig MYE jobbing og derfor en dårlig balanse i livet mitt. Jeg føler jeg endelig får puste litt og nyte tiden, livet og mennesker på ordentlig. Jeg har fått øynene opp for et stille og rolig liv, helst litt landlig. Mulig det blir en storby på meg etterhvert, men akkurat nå så er jeg der jeg trenger å være.

So til noe annet, jeg trenger litt hjelp av deg som leser denne bloggen. Hva vil du se mer av her? Er det noe spesielt du synes jeg burde skrive om? Jeg er veldig ivrig etter feedback, so pretty please folkens 🙂

 

 

 

Leave a Reply