Et lite bildedryss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vinterstuen

 

P9270004.JPG

mitt soverom

P9270014.JPG

P9270046.JPG

blomster fra hagen

P9270023.JPG

Jeg har på 3 dager lært meg å drikke peppermynte te, en kopp før jeg hopper i sengen. Det er så digg og jeg føler meg så avslappet før øynene lukkes.

Dagen i dag har bare vært enda bedre enn den forrige. JEG ER SÅ LYKKELIG. Ja, det er helt sant. Det å komme hit har virkelig gjort noe med meg. Tiden går saktere her, selv om det er mye å gjøre. Livet er enklere og finere. Vi fyller dagene med arbeidsoppgaver, møtes til frokost, lunsj og middag. Vi drikker te, knasker i oss noe godt og ler i lag. Rundt middagstid samles vi rundt kjøkkenbordet og spiser et godt måltid med ett glass vin til.

I morgen kommer flere gjester til Chateauet og da vil alle rommene fylles. Det blir spennende å kjenne på den stemningen. Nå venter et varmt bad  før sengetid. Fint.

 

 

 

Leave a Reply