RO

 

P9260003.JPG
Rabarbara fra hagen

For noen dager, ord kan ikke beskrive for fint jeg har det. Jeg er litt sliten, noe som er tydelig når jeg har brukt nesten 1 time på skrive dette innlegget. Tror jeg har hatt små powernaps her og der, hehe. Jeg har stått på kjøkkenet i hele dag OG jeg har kost meg så masse. JEG, kost meg på et kjøkken liksom. Det er det ikke alle som hadde trodd.

P9260025.JPG

jeg har baka litt også

Dagens dessert til gjestene ble en ikke så værst rabarbra og eple terte. Må si meg ganske imponert etter å bare ha sett 2 DIY youtub-vidoes. Jeg er jo selvfølgelig heller ikke en som følger oppskrifter, her er det jo øyemål som gjelder, noe som forklarer den store klumpen av en deig som nå ligger i fryseren. Men det ble godt da.

P9260030.JPG

rett i ovnen

P9260053.JPG

mint tea before bed

Tidligere i dag når jeg snakket om middagen jeg skulle lage til oss i dag så nevnte jeg ordet “staffood”, hehe. Stephanie responderte med at “We don´t do staffood, but we do familydinner´s. Det var så fint å høre.

P9260033.JPG

bedtime

So, jeg har vært våken siden 06.30 i dag, det skal derfor bli helt himmelsk å legge seg nå. Det var pittelitt kaldt på soverommet i dag tidlig og jeg har derfor fått ordna meg en slags madrass varmer. Jeg gleder meg derfor helt vilt til å legge meg, crazy.

Natta.

 

Leave a Reply