I Frankriket

P9250096.JPG

Jeg er litt redd, men aller mest spent. Det å bare dra til et land jeg aldri har vært i for å jobbe og bo på ubestemt tid er skremmende. Jeg gav meg selv et løfte tidligere i år og det var å utfordre meg selv mer, gå utenfor komfortsonen.

Jeg vil så mye med mitt eget liv og en av de tingene er å reise og lære andre språk. Endelig er jeg et steg videre mot det målet.

P9250097.JPG

Jeg er forresten trygt på plass i Chateau De Laland og det eneste jeg kan si er GLEDE. Så mye glede(!), fine mennesker, latter, OG jeg har bare vært her en halv dag.

Jeg har knapt hatt tid til å sjekke mobilen, noe som er ganske digg. Wifien her er ikke heller det aller beste og fungerer bare i visse rom, så beklager for alle instastories som kommer usammenhengende, sjarmen på landet I guess 🙂

P9250090.JPG

Jeg har så mange inntrykk av dagen at jeg kjenner at jeg ikke får utrykt meg skikkelig. Jeg er helt forelsket i stedet og har blitt veldig sikker på at jeg må skaffe meg et eget Chateau, må bare finne et spleiselag først.

I morgen kommer det et filmcrew (av alle ting) her for å filme fortsettelsen av en påbegynt tv-serie, det kan jo bli spennende. MEN det blir nok neppe like spennende som at jeg skal være kokk resten av uka.

Det kommer flere bilder av Chateauet, jeg har bare vært så overveldet i dag at jeg glemte helt av det.

God natt

 

 

Leave a Reply