Ikke lenger i “by-bobla”

P9240079.JPG

glaad

Fy søren, nå kjenner jeg at jeg har hatt ferie ass. Jeg kjente jeg ble pinlig andpusten når jeg gikk ned og opp 2 etasjer istad for å spørre om wifi-passordet, hehe. Jeg er så klar for å settes i arbeid, selv om det ikke er penger for strevet. Jeg gleder meg så sykt til å jogge rundt i skogen og ikke minst yoga under morgenstundene. Jeg har nemlig bestemt meg for å starte dagene fremover med enkle styrkeøvelser eller yoga. Tror det blir fint.

 

London har vært travel som vanlig, men ikke på langt nær så ille som det kan være. Det er utrolig spennende å se på alle menneskene som går forbi på fortauet. Fra å ha bodd i Lofoten 1 år så er man jammen meg ikke lenger i “by-bobla” lengre. Jeg husker da jeg bodde i Oslo og Bergen når inntrykkene av byen(e) som først var litt ubehagelige, etterhvert ble likegyldige. Det å ta inn alle intrykkene man får kan på en måte være fint også, men det blir dyrt om jeg skal gi mynter og mat til alle hjemløse jeg ser. Sånt sett er det jo kjekt at jeg forlater London neste like fort som jeg kom. Kan jo ikke akkurat redde verden i en fei.

P9240076.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Natural History Museum

Jeg har vært en tur innom Natural History Museum i dag, noe som var veldig spennende. Jeg er IKKE en av de som saumfarer hver krok og krinkel på museumsbesøk, for meg er det nok å bare ta en runde å si meg ferdig med det. Jeg angrer litt på at jeg gikk forbi reptilene, (håper jeg ikke får noen mareritt i natt) men jeg går jo fem på hver gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

oh la la

P9240171.JPG

gaten til hotellet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå venter en etterlengtet hotellsengen, vi snakkes i Frankriket.

 

Leave a Reply