Jeg drar til Frankriket

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jeg flyr til Limoges

Var det en reiseblogg jeg skulle ha? Hehe, for nå synes jeg virkelig at den nisjen passer litt. Neida, her vil dere fortsatt få se blomster men på en litt annen måte og ikke minst fra Europa. Jeg skal nemlig til Frankriket og i morgen så setter jeg meg på et tog til London hvor jeg skal overnatte 1 natt før flyet går til Limoges. Der blir jeg hentet av Stephanie. Spennende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så rart å ikke ha noen konkrete planer fremover

Stedet jeg skal til heter Chateau De Laland, det er et passe stort 16-hundretalls chateau som er et overnattingssted men også et hjem til et britisk par. Paret kjøpte stedet for mange år siden og har pusset og renovert det betraktelig. I dag drives det som et B&B som er naturlig med tanke på alle de 17 soverommene som finnes. Eierne har tatt i bruk workawayer´s i en god stund for å få hjelp til å vedlikeholde stedet.

Akkurat nå er det lavsesong og ikke alt for mange mennesker på Chateauet, noe som passer meg glimrende. Jeg har følt en stor trang til å slappe av og puste ut og jeg tror kanskje at dette er akkurat det jeg trenger nå. Jeg blir å jobbe en vanlig arbeidsuke med varierte arbeidsoppgaver mot kost og losj. På ettermiddagene og helgene kan jeg bruke tiden slik jeg vil. Hvem vet? Kanskje jeg får meg en kveldsjobb for å spe på lommeboken, det er i hvertfall en god måte å lære språket på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

au revoir I guess

Hva skjer etterpå? Jeg har ingen anelse. Kanskje drar jeg tilbake til Norwich, kanskje får jeg meg en jobb i Frankriket. Muligens så blir jeg bare på slottet en stund. Jeg føler at jeg nå skal få tid til det jeg har lyst til å drive på med. Jeg har bestemt meg for å skrive en bok og da er det vel ikke et bedre sted å gjøre det på enn på et Chateau midt i Frankriket.

 

 

 

 

 

Leave a Reply