FRANK`S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farger

Dagene, disse fargene, menneske, denne byen.

 

Jeg digger å være her i Norwich, for en uendelig frihet jeg plutselig har fått. Det er et hav av muligheter her men det er kanskje ikke så rart når det finnes 1 pub for hver dag i året her, hehe. Lofoten er en nydelig perle i verden og jeg er så glad for at jeg valgte å bo der, men jeg er glad jeg kan oppleve noe helt nytt nå. På bare noen få uker har jeg allerde vært med på korøvelser, ulike events, loppemarkeder, pubnights, løpeturer i parken og litt til. Jeg liker meg her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FRANK´S

Men hva skjer nå? Ryan og Stacey har reist på ferie til Skottland og der skal de være i 1 uke. Jeg er så heldig som får være i huset deres mens de er borte. Jeg har derfor gitt meg 1 uke til for å prøve få meg en jobb, om jeg ikke finner noe innen den tid så drar jeg. Rett og slett.

Men jeg drar ikke hjem og jeg drar ikke til Lofoten, hehe. Jeg har bestemt meg for å prøve “workaway” i noen uker om jobbmulighetene ikke slår til her i Norwich. Workaway er en nettside som viser deg såkalte “hosts” over hele verden som er klare for å ta inn deg eller flere. Konseptet går ut på at man jobber et vist antall timer 5-6 ganger i uken mot kost og losj. Dette har jeg aldri prøvd men nå er jeg super gira! Jeg browser for det meste i Frankriket siden jeg alltid har hatt lyst til å lære meg fransk. Hvem vet, plutselig så blir jeg der i noen uker, måneder, år ?!. Hehe. Jeg er så open-minded at jeg dør litt av meg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var innom et såkalt “recruitment firm” i dag og fortalte om meg selv og viste de Cvén min. Damen som jeg snakket med var så sykt hyggelig og det gikk fra å være et formelt intervju til prosecco night med jentene type vibe. Haha. Da jeg fortalte om at jeg vurderte workaway om det ikke ble noe her i Norwich så flirte hun og sa at jeg heller burde gjøre det. Jeg har allerede skrevet en søknad til noen som driver et slott i Nord-Frankriket. Hallo et slott? Jeg hadde lett jobbet gratis en stund for å jobbe på et slott, men det er nå bare meg. Uansett, den samtalen gav meg litt ro i sjelen og kanskje litt tillit til at ting ordner seg?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå venter litt mer digg glutenfri pasta carbanara, prosecco og en 2 årgammel tindermatch, haha. Ja.

 

 

 

 

 

Leave a Reply